tiistai 8. syyskuuta 2009

Kahden viikon inspiroituminen


Tämän viikon Inspiroidu-haaste toivoi kankaan käyttöä ja viime viikon haaste ympyröitä, kolmioita ja suorakaiteita. Olin jo osallistumassa viime viikolla, sillä halusin hyödyntää Hempan vierailun Inspiroidu-haasteessa, mutta kaikki kariutui dymonauhakokeiluuni. Päätin maalata nauhan akryylivärillä vaaleanvihreäksi. Odotin maalatun dymonauhan kuivumista päivän, kaksi, kolme, neljä. Lopulta jo uuden haasteen ilmestyttyä tajusin, että nauha ei tule kuivumaan, vaan jää tahmeaksi. Päätin yhdistää nämä kaksi haastetta. Dymonauhavastoinkäymiset kuitenkin jatkuivat. "Tahmeuden" peittämiseksi päätin lisätä maalatun dymonauhan päälle Glossy Accents -koholakkakerroksen, joka sitten peitti koko tekstin, jonka jouduin kirjoittamaan tussilla koholakan päälle. Argh! Lyhyesti sanottuna: kaikkea kannattaa kokeilla, mutta aina ei onnistu.Kankaita tässä sivussa on käytetty kolmella tapaa. Kangasta on itse tekemissäni ympyränmuotoisissa kangaskoristeissa, pelkkinä ympyröinä ja valokuvan takana. Paljon olisi vielä opittavaa; kankaan käyttö on minulla vielä lapsenkengissä.


Pahoittelut taas valokuvan sensuroimisesta. Varsinaista tarvikeluetteloa en osaa tällä kertaa kirjoittaa, sillä lähes kaikki sivun materiaalia on paperisilppulaatikostani (tai kangaspalalaatikosta :). Sivun otsikosta ei puutu pilkkua, vaan kysymys on oikeasti "ystävistä apinoista".

7 kommenttia:

 1. Ihania koristeita ja onpa taas mainio lausahdus lapselta :) Hyvä että sinä kokeilit dymonauhan maalausta meidän muittenkin puolesta! Ja lopputulos näyttää joka tapauksessa hienolta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä mäkin tykkäsin maalatusta dymonauhasta, harmi kun sen kuivuminen kesti ja kesti. Olisikin ollut ihan liian helppoa saada ihan minkä vaan väristä dymonauhaa. Hö. Sivu on taas ihana, ympyröissä on käytetty ihkuja papereita ja kankaita, melkein jopa vaikea erottaa mitkä on mitäkin materiaalia. Ja voi tuota sinun tyttöäsi, suloinen tapaus.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Tykkään kangas ympyröistä ja nappikukista. Tuo dymonauha näyttää minusta älyttömän hyvältä nuinkin.

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis sivu, asettelu, koristeet, kaikki. :) Voi mie olin ihan jo unohtanut oman vanhusdymoni, pitää varmaan kipaista hakemassa siihen lisää nauhaa ja alkaa testailemaan erilaisia variaatioita :)

  VastaaPoista
 5. Eikös sitä sanota, ettei yrittänyttä laiteta ja että lopussa kiitos seisoo? (Yäk, että alan kuulostaa vanhalta :() Joka tapauksessa dymonauha näyttää tosiaan hyvältä ja hauskaa, että kokeilet kaikenlaista, ettei meidän muiden tarvitse tehdä samoja erehdyksiä.

  Monipuolista tilkkujen käyttöä!

  VastaaPoista
 6. Ihania kangas ja paperipalleroita. Ja napit myös! Tykkään tykkään tykkään! <3

  VastaaPoista
 7. ihana: "ystäviäni apinoita". :) apinat rules! mustakin toi dymonauha näyttää silti tosi hyvältä! ja ihania kangaspyörylöitä!

  VastaaPoista