lauantai 1. elokuuta 2009

Yllättävä inspiroituminen


Kun näin tuoreimman Inspiroidu-haasteen, ensimmäinen ajatukseni oli, että jätän haasteen väliin. Sateenkaaren värit? Mieleen ei tullut yhtään ideaa. Parin tunnin päästä tein tätä sivua tyytyväisenä ja siinä mielessä haaste toimi, että en tietoisesti olisi muuten etsinyt tällaista väriyhdistelmää. Tällä kertaa myös palkinto on houkutteleva, sillä tähän asti olen lukenut Ella Eliisan kirjoittamat jutut ruokakaupassa pikaisesti selaten. :)

Sivun aihe on tapani käyttää kävelykengät niin loppuun, että muut alkavat asiasta huomautella. Paljon kävellyt kengät vaan tuntuvat niin hyviltä jalassa... Sensuroin yhden työkaverin nimen tekstistä.


Tässä sivussa on muutama työläs yksityiskohta kuten tuo itse tehty perhonen (leikkasin kaksi paperia perhosen muotoon ottaen mallia alimman paperin perhosesta, käsittelin reunat eri värisillä musteilla, kohotin siipiä ja ompelin vaaleanpunaisella langalla puuttuvat osat). Samoin tuo tavallisesta kuviopaperista tekemäni haitarikoriste vei jonkin verran aikaa.

Monet sivun kuviopapereista ovat scrapbooking-kuukausipaketista, jota kokeilin. Tähän yksittäiseen pakettiin ihastuin nimenomaan värien takia: siinä oli vihreää ja keltaista, joita en muuten tule yhdistäneeksi. Harkitsen, pitäisikö tilata joku amerikkalainen kuukausipaketti talven iloksi (siis tilata, ei ostaa yksittäistä pakettia kuten nyt tein), mutta en ole vielä päättänyt. Postikuluineen niiden hinnat ovat Suomeen toimitettuna noin 30-40 euroa, yrityksestä riippuen.


Tarvikkeet:

Taustapaperi Coredinations (osittain hiottu, käsitelty viilalla ja valkoisella musteella), perhosen päällimmäinen paperi Daisy D's, muut kuviopaperit Scarlet Limen heinäkuun paketista kuten myös suurin osa koristeista. Käytetty myös sinistä akryylimaalia ja punaista Stickles-kimalleliimaa.

19 kommenttia:

  1. ideakierroksella näin vasta-alkajana... :) Jätänpäs pirtsakkaan plokiin puumerkkini. Taijan lisätä sivuilleni tämän linkin.

    VastaaPoista
  2. Hee :D Hyvin mahdutit sateenkaaren värit sivuun, ei näytä yhtään liian kirjavalta. Grungetettu tausta sopii aiheeseen mainiosti. Ihana perhonen <3

    VastaaPoista
  3. Nuo paperin reunat kiinnittivät huomioni ja haluaisinkin tietää miten ne on tehty??

    VastaaPoista
  4. Kiitos kauniista sanoista.

    Vekara: tervetuloa uudestaankin! :)

    CupCake's: taustapaperin reunat on käsitelty "paper distresserillä", joka on käsiä säästävä versio hiomapaperista. Eli hiomapaperia tai myös jalkojen tai kynsien hoitamiseen tarkoitettavaa viilaa voi kokeilla ja "repiä" sillä paperin reunat rikki. Vai tarkoititko joitain muita reunoja?

    VastaaPoista
  5. Ei, kyllä minä juuri noita reunoja tarkoitin! Itse olen yrittänyt tehdä tuota hiomapaperilla, mutta en ole onnistunut :(
    Täytyypä välillä panostaa hieman enemmän noihin välineisiinkin ja kokeilla kaikkea uutta :)

    VastaaPoista
  6. ah, nautin aina sun sivuista! taas yksi uusi ihana. pienia yksityiskohtia, itsetehtyja koristeita, kasinkirjoitettua tekstia sijoiteltuna sinne tanne. eikos haasteet ole juuri silloin onnistuineimpia kun ensin luulee, etta ei sovi mulle ollenkaan, mutta sitten syntyykin kiva sivu? :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kivalla tavalla toteutit sateenkaaren värit - ei liian ilmiselvästi mutta silti ne ovat siellä. Perhonen on ihana ja tuon haitaripaperin skräpistän ihan varmasti.

    VastaaPoista
  8. Hienosti toistuvat tässä sateenkaaren värit. Tykkäsin kovasti myös aiheesta :) Maalia, mustetta, rosoista reunaa --> mahtava lopputulos :)

    VastaaPoista
  9. Ai niin, piti vielä kommentoida tuosta rosoreunan tekemisestä. Itse rikon paperin reunan aina saksilla ja tarvittaessa parantelen lopputulosta vielä käsin. Parasta jälkeä saa kun sakset eivät ole liian terävät.

    VastaaPoista
  10. Niiiiiiiiiiiin ihana! Upeat nuo rosoiset reunat kyllä. Totta kyllä, ei itse ainakaan heti tulisi mieleen lähteä tekemään tuolla väriyhdistelmällä, mutta pitäisi vain näköjään rohkeasti tehdä, koska tässä ainakin lopputulos on todella upea.
    Ja hauska aihe sivulla myös! :D

    VastaaPoista
  11. ei voi sanoa kuin että oma inspiraationi tässä haasteessa jää täysin nollaksi kun vertaa sinun sivuun.. :D IHANA.

    VastaaPoista
  12. Lyhyt mutta LOISTAVA journaling! Tosi hauska idea ja mahtavasti toteutettu kaikkine hienoine yksityiskohtineen. Vau :)

    VastaaPoista
  13. Ihana perhonen ja herkullisen värinen tausta. Erittäin hyvin onnistunut, kompakti sivu. :)

    VastaaPoista
  14. Mun mielestä ihan loistava aihe! Mulla on semmoset läpipierastut tennarit, joita en vaan voi heittää pois kun ne on niin hyvät jalassa. Mutta eipä niitä paljon yleisillä paikoilla viitsi käyttää...
    Tosi kiva toi haitarikoriste ja perhoset on pop noin hienosti itsetehtynäkin!

    VastaaPoista
  15. Taitaapa olla yksi lemppareistani sun sivuista. Kerrassaan onnistunut kaikin puolin, eikä yksistään aiheensa vuoksi.

    VastaaPoista
  16. Ihana! Tykkään aiheesta, asettelusta ja rosoisuudesta. Kuukausipaketin tilaaminen on yhä mietinnässä täälläkin. Ainakin nämä Scarlet Limen paketin jutut näyttävät tosi hienolta tässä sivussa!

    VastaaPoista
  17. No niin, ihanat kengät, aloitetaan siitä :) Ja vau. Sivu on varmaan sinun töistäsi yksi mun suosikeista. Yksityiskohdista mainitakseni: Perhonen on todella upea, oli sen vaivan arvoinen.

    VastaaPoista