lauantai 27. kesäkuuta 2009

Osoitekirjasta omannäköinen


Tämä osoitekirja on ollut minulla jo kauan, mutta vasta nyt innostuin tekemään siitä omannäköisen. Tuon Gorjus Girlsin leimakuvan asenne on jollain omituisella tavalla tuttu :), ja tykkään siitä kovasti.

Tällaisiin projekteihin käytän aina silppulaatikon papereita. Leikkaan usein kuviopapereista kuviota sormiveitsellä kuten nyt vihreät kasvit ja osan kukista, ja tällä kertaa onnistuin myös käyttämään skräppäämiseen tarkoitettuja tarvikkeita kuten metallisia valokuvanpidikkeitä. Skräppäämisen ja korttiaskartelun materiaalithan ovat lähes samoja.

Silppulaatikon ja askartelutarvikkeiden siivouksen seurauksena Askartelukirppiksellä on vielä hiukan papereita myynnissä. Kaipaisikohan kukaan? Ja jos omistat sinulle tarpeettoman Scor-Pal -taitostentekotason, katso tänne.

4 kommenttia:

 1. toi jos mikä on söpö, mutta asenteella! :)

  VastaaPoista
 2. aivan ihana!!!! ja tuo gorjuss tyttönen on kyllä tosi suloinen! :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä todella suloisen näköinen osoitekirja!
  Suodatinpaperikukkasi näyttää myös kauniilta, olen niitä yrittänyt itsekkin värkkäillä mutta eivät meinaa olla tarpeeksi "nättejä" jotenkin niistä tulee aina sellaisia "rouheita" mitkä tietysti passaisivat sen oloisiin töihin hyvinkin.

  VastaaPoista