tiistai 2. kesäkuuta 2009

Just Rite -ympyräleimasimesta tekstileimasin


Minulla on yksi Just Rite -ympyräleimasin, jonka mukana tuli setti pieniä ja isoja kirjaimia. Jo kauan on ärsyttänyt, kun en ole voinut käyttää kirjainleimasimia pidempiin teksteihin (ympyrän sisälle mahtuu vain tietty määrä kirjaimia). Ei myöskään huvittanut maksaa 20 dollaria suorille teksteille tarkoitetusta Just Rite -pohjasta. Vihdoinkin! Eilen illalla tajusin, että voin leikata aakkosten taustalevystä palasen ja laittaa sen toiselle puolelle Ez-Mountia ja käyttää aakkosia kuin mitä tahansa leimasinta. Miksi tällaisten asioiden tajuamiseen menee aina näin kauan?

Toisen taustalevyn kiinnitin puupalikkaan ja myös sen avulla voi leimata pitkiä tekstejä, vaikkapa otsikoita. Ei maksanut mitään, ja ehkä leimasimille tulee nyt enemmän käyttöä.

Alkuperäinen ympyräleimasin on edelleen ihan yhtä käyttökelpoinen kuin aluksi. Ainut mitä leikkasin ovat aakkosten taustalevyt, ja ne eivät vaikuta ympyräleimasimen käyttöön mitenkään.

9 kommenttia:

 1. Hei kiitos vierailusta sivullani. Onneksi kävit sillä teen yleensä vastavierailun. Ja nyt todellakin kannatti=). Aivan ihania juttuja sinulla sivuillasi. voinko laittaa sivustasi linkin omaani???

  VastaaPoista
 2. Kirsi: kiva, kun tulit vastavierailulle ja toki saa linkittää

  VastaaPoista
 3. Wau!!!
  Hieno idea pitääkin kokeilla heti ,kun minulta ja vähän jääneet käytöstä tuon tilaongelman takia.Oletpa luova saanko käyttää tätä jos linkitän sivulleni .

  VastaaPoista
 4. Bissecat: toki, kiva jos tästä on muillekin iloa.

  VastaaPoista
 5. Siis huippuidea, minulla just rite-jutut lojuneet käyttämättöminä tuon tilaongelmankin takia. Tulen lainaamaan ideaa :D

  VastaaPoista
 6. Siis aivan huippu idea!Kiitos kun kerroit!Mulla on jääny kaappiin lojumaan nuot rite-jutut just siksi kun ei niillä oo pystyny mitään kunnon sanoja kirjottaan.....

  VastaaPoista
 7. Mahtava idea! Kiitos, kun vinkkasit meille muillekin :) Minulta löytyy myös nämä kirjaimet ja tämä juttu tulee kyllä käyttöön minullekin.

  VastaaPoista