lauantai 30. toukokuuta 2009

Neula, lankaa ja paperia


Inspiroidu-blogi pyysi käyttämään neulaa ja lankaa skräppäyksessä. Niin tein vaikka käsin ommellut yksityiskohdat ovatkin sivussani vain sivuosassa. Niiden ompeleminen oli tärkeää, sillä sain samalla aikaa käsitellä tunteitani. Sivu näyttää epäilemättä runsaalta ja kesäiseltä, ja niin on tarkoituskin, mutta aihe on ajankohtainen ja tunnetasolla erittäin kesken.

Skräppäsin tekstiviestin (kerta se on ensimmäinenkin), jonka olen sensuroinut tuon sinertävän paperilapun alle. Tekstiviesti kertoi ystäväni lapsen syntymästä -- sivun otsikko kertoo tärkeimmän eli vastasyntyneen painon. Joskus arkisen stressin keskellä jokin asia pysäyttää ja muistuttaa, että loppujen lopuksi elämä koostuu aika yksinkertaisista asioista. Siksi tuo Vuokko Hovatta -sitaatti tuolla alhaalla. Sivu on skräpätty omasta näkökulmastani eli se käsittelee uutisen suhdetta omaan arkeeni ja aamun lähtökiireisiin.


Tämän sivun tekeminen oli minulle tärkeää. Yritin skräpätä aiheesta jo pari päivää sitten, mutta sivusta tuli ihan kauhea, synkkä. Nyt tavoitin paremmin onnen ja huolen toisiinsa sotkeutuvat langat. Visuaalisesti tässä sivussa ei ole mitään erityistä; väritin ommellut kohdat liituvärillä ja käytin lankaa myös paperisen sydänrimpsun yhdistämiseen.


Tarvikkeet:

Yksiväriset taustapaperit Bazzill, vihreä kuviopaperi Creative Imaginations. Erilaiset pahvikuviot ja numerotarrat Pink Paislee, tarinointileimasimet Making Memories. Osa kasveista leikattu SEIn paperista. Vaaleat sydämet Martha Stewartin kuvioleikkurilla leikattuja. Valkoinen sydän tehty itse askartelumassasta, koristenappi Jenni Bowlin. Oman askartelukaapin uumenista ainakin viittä eriväristä mustetta ja liituvärejä, tylliä, lankaa ja neula.

11 kommenttia:

 1. Oi! Sydän pakahtuu sivun kauneudesta ja vielä enemmän kun miettii tapahtumia aiheesta!

  VastaaPoista
 2. oh, niin kaunis! hyvin sun tyylinen, ihania yksityiskohtia. "onnen ja huolen toisiinsa sotkeutuvat langat" - miten ihanasti sanottu, ja niin osuvasti! koskettava sivu, tuli oikein kylmiä väreitä. mun mielestä erittäin onnistunut kokonaisuus. ja jotenkin saavuttaa sen mihin skräppäyksessä pyritään!

  VastaaPoista
 3. Hei Xing. Nyt poikkean neulasta, langasta ja paperista, mutta että... Kurkkaseppa blogiini, oot nyt "virallisesti" osallistumassa lorukorttivaihtoon :)

  VastaaPoista
 4. Kosketti, hellytti, pani ajattelemaan. Kiitos! Pikkusydämet on suloisia ja sivu tuo kaikkineen ilmi juuri sen, mitä varmaan yrititkin sanoa.

  VastaaPoista
 5. Oi... herkkä ja intiimi sivu, kuin päiväkirjasta. Kaunis.

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis sivu! Herkkä ja ihana...

  VastaaPoista
 7. Huih kuinka ihanan koskettava. Kauniita yksityiskohtia nuo pienet sydämet, ne on kuin lentäviä perhosia.

  VastaaPoista
 8. Kaunis sivu ihania yksityiskohtia täynnään, mutta tuntuu etten voi niitä nyt kommentoida... välitit tunteita, kiitos.

  VastaaPoista
 9. Ihana, kaunis, herkkä sivu. Kosketti.

  VastaaPoista
 10. Herkän kaunis sivu, jossa on tunnetta...

  VastaaPoista
 11. Olipas koskettava sivu! Juuri tämmösiä oivalluksia ja muistoja varten kannattaa skräpätä.

  VastaaPoista