torstai 21. toukokuuta 2009

Miten skräppäys näkyy teillä kotona?


Aina välillä mietin, tunnistaako skräppääjän kodista, että kyseessä on skräppääjä. Meillä scrapbook-sivuja on esillä silloin tällöin, mutta ne on myös helppo siivota syrjään.
Ainoa paikka, jossa pidän valmiita sivuja esillä ovat kaksi Indiskan tauluhyllyä. Toinen niistä näkyy kuvassa. Askartelutarvikkeeni ovat kaapissa ja askartelupöytä silloin tällöin myös muussa käytössä eli melkein voisi luulla, että täällä ei skräpätä. Miten teillä?

4 kommenttia:

 1. juu, kyllä näkyy sillä minun rojuja on suurinpiirtein joka huone täynnä. voih.

  VastaaPoista
 2. Meillä skräppäys ei näy muualla kuin mun askarteluhuoneessa. En pidä leiskoja esillä, mutta 12x12 albumit ovat kyllä olohuoneessa hyllyllä että niitä tulisi useammin katseltua (olen kyllä miettinyt niidenkin siirtämistä askarteluhuoneeseen).

  VastaaPoista
 3. Askartelutarvikkeita on pakosti jonkin verran esillä, koska ei ole erillistä askartelutilaa ja esim. liituväripaletti on niin kaunis, että pidän sitä tarkoituksella esillä.

  Scrapbookingtarvikkeilla tehtyjä nimilappuja on muutamissa paikoissa, haluaisin itse asiassa että olisi enemmänkin. Joskus olen ripustanut valmiin sivun seinälle joksikin aikaa voidakseni iloita siitä. Mutta eipä harrastukseni juuri näy, verrattuna vaikka seinälliseen kitaroita joita kumppanini harrastaa.

  VastaaPoista
 4. Joo, skräppäys ja askartelu näkyy koska suunnilleen aina on jossakin askartelutarvikesotkua kun ei ole mitään erillistä tilaa askarteluille. Keittiönpäydän ääressä tulee askarreltua aina.
  Yleensä pidän myös viimeisintä askarteluani jonkun aikaa esillä yhden hyllyn päällä. Hyllyn päällä pidän aina myös korkkitaulua, johon olen koonnut sillä hetkellä inspiroivia asioita; kuvia, papereita, paperikukkia jne :)

  VastaaPoista