lauantai 25. huhtikuuta 2009

Terapiaskräppäystä


T'änään Kirkkonummen tapaamisessa sain yhden sivun valmiiksi (vaivatta) ja toisen puoliväliin (vaivalloisesti). Tässä on se vaivaton; kyse on "terapiaskräppäyksestä" eli yrityksestä selvitä arjen pienien, ei-niin-tärkeiden, mutta joskus superärsyttävien hankaluuksien kanssa.

Sivussa on käytetty kahta valokuvaa, bongaa toinen :). Hioin tekstipalkeille vaaleamman alustan ja leimasin ne suoraan taustapaperiin. Leikkasin valokuvalle taustan hiukan peltiä muistuttavasta paperista ja alareunan paperin muotoon. Kirjoin otsikon.

Scrapbooking-tapaamisissa on kivaa päästä hypistelemään tarvikkeita. Nyt esimerkiksi testasimme viittä eri valkoista kynää, koska monilla oli kyniä mukana. Itse omistan vain yhden (Uni-ball Signo White). Olen itse sen jälkeen erittäin tyytyväinen, mutta parempiakin vaihtoehtoja taitaa olla markkinoilla. Toivottavasti joku jaksaa blogata aiheesta.. Täydellisen valkoisen kynän löytäminen on vaikeaa.

Tarvikkeet:
Taustapaperi Coredinations. Pellin näköinen paperi, kirjontamalli ja lanka Bazzill. Tekstipalkkileimasimet Making Memories. Alareunan paperi Prima. Pahvinen nappi Jenni Bowlin. Nauha oman askartelukaapin uumenista. Käytetty myös hiomapalkkia, valkoista ja mustaa kynää sekä eri värisiä musteita.

8 kommenttia:

 1. tosi hieno leiska! Ihania nuo ruusunnuput :).
  Ah, valkoinen kynä. Minullakin oli ennen niitä uni-ball kyniä. Ne toimi aluksi aina tosi hyvin, mutta ärsytti kun jotenkin se kärki aina kuivui jonkin ajan päästä :( eikä saanut enää sujuvaa jälkeä.
  Tällä hetkellä minulla on kaksi joita käytän: Inkessentials ja American Craftsin The Ultimate Gel pen.

  VastaaPoista
 2. Tykkään noista journaling-alueista! Ja otsikosta tietysti myös.

  VastaaPoista
 3. Tuo ruusunnuppu-paperi ihastuttaa mua hurjasti... Ja sopii mainiosti tähän aiheeseen; elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista... Livenä vielä parempi tunnelma!

  VastaaPoista
 4. Hurjan nätti leiska ja vallan mainiosta aiheesta! Piti muuten oikein katsoa isompana, että bongasin sen toisen kuvan ;)

  Mulla on tällä hetkellä käytössä kaksi valkoista kynää, Zigin Chalk writer (se kaksipäinen) ja Sakuran Pen touch. Molempiin olen ollut oikein tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 5. Oi kaunista... samalla kivan arkista - vai arkisen kurjaa..?

  VastaaPoista
 6. Kaunis sivu arjen aiheista. Ihania kukkasia :)

  VastaaPoista
 7. Tällainen siitä siis tuli :) Tykkään kovasti väreistä ja hyvä idea tuo hiominen!

  VastaaPoista