maanantai 27. huhtikuuta 2009

Nauhanleimauskokeiluja


Japanilaisissa kirjoissa näkee usein nauhoja, joihin on leimattu kauniita tekstejä ja kuvioita itse kaiverretuilla leimasimilla. Kaivertaminen on edelleen opettelun asteella (olen kyllä kokeillut), mutta ajattelin mennä sieltä mistä aita on matalin eli kokeilla aluksi nauhojen leimaamista valmiilla leimasimilla. Yllättävän hyvin onnistui!

Käytin normaaleja VersaFinen musteita. Varsinkin kanttinauha ja muut "mattapintaiset" nauhat ovat omiaan leimaamiseen. Jäljestä tulee siistimpää kuin kovin liukkaiden nauhojen kanssa. Toisaalta joskus hiukan utuinen jälkikin voi olla aika hienoa.. Jatkan kokeiluja. :)

6 kommenttia:

 1. Voi mitä hienouksia! Erityisesti tykästyin tuohon lehtikuvioiseen :) harmi kun mulla ei ole yhtäkään nauhojen leimaamiseen sopivaa leimasinta.

  VastaaPoista
 2. Uiuiui mitä ideoita sulta taas tulee! Tätä on pakko kokeilla itsekin. Harmi kun en tajunnut ostaa yhdestä lopettavasta kangaskaupasta kanttinauhaa, tylliä kyllä :)

  VastaaPoista
 3. onpa hyvä idea (taas!).

  sut on haastettu: http://lintsi.wordpress.com/2009/04/29/world-according-to-mom/

  VastaaPoista
 4. Pikkuhelistin ja Ninarsku: kokeilemaan, kokeilemaan!

  Lintsi: kiitos haasteesta, vastaan jossain vaiheessa skräppäyksen keinoin.

  VastaaPoista
 5. Kiitos :) Enpäs tuota itse tullut ajatelleeksikaan, että sillä tavalla voisi tehdä papereita, mutta täytyy kyllä kokeilla, samoin kuin tuota nauhaleimausta ;)

  VastaaPoista
 6. Hienot nauhat! Onneksi on kanttinauhaa varastossa että voi kokeilla vaikka heti.

  VastaaPoista