lauantai 18. huhtikuuta 2009

Läpinäkyvä inspiroituminen


Tämän viikon Inspiroidu-haaste oli kiva, sillä sain siitä tekosyyn käyttää Rhonna Farrerin kalvon. Haaste oli mukava myös sen takia, että se mahdollisti skräppäämisen aiheesta kuin aiheesta. En printtaa valokuvia, vaan teetän ne, joten johonkin tiettyyn teemaan liittyvät haasteet vaativat joskus mielikuvitusta.

Poikkeuksellisesti käytin koko 12*12 tuuman kokoisen kalvon eli se kattaa koko sivun (ja taas, koko on 12*12 eli ehkä olen siirtymässä uuteen kokoon?). Leikkasin kyllä viillon kalvoon, jotta tekstipalkki näkyisi paremmin.

Kalvon kiinnittämiseen käytin Glossy Accents -koholakkaa, tässä on inhorealistinen kuva aiheesta. Yleensä olen käyttänyt nitojaa, mutta koholakka sopii kiinnittämiseen yhtä hyvin.


Perhoset on leikattu kuvioleikkurilla ja kerrostettu useammasta perhosesta. Käsittelin perhosten ja tekstipalkin reunat musteella. Pahoittelut taas sensuroiduista kasvoista. Oikeasti kuvassa nukutaan.


Tarvikkeet:

Rusehtavanpunainen taustapaperi ostettu Leimailutaivas-tapahtumasta (paperin valmistajasta ei tietoa), sinertävä raitapaperi Basic Grey (Figgy Pudding: Shiver). Kalvo Creativity Inc. (Rhonna Farrer: Imagine). Kukkatarra Making Memories. Tekstipalkki ja perhosten paperit ja "timantit" sekä ruskea muste oman askartelukaapin uumenista.

9 kommenttia:

 1. Noi paperitilkkutäkki-kortit on kyllä tosi kivoja, ja sormiveitsi on ihan täydellinen niihin! Ja sitä sun tekemää siluetti juttua pitää kanssa kokeilla!
  Noista tapeteista sen verran että ainakin täältä Helsingin K-Raudoista saa itse käydä leikkaamassa tapetti näytteitä, ja nehän on tosi kauniita! (Ja ilmaisia... :D)
  Ja tänne sun blogiin haluaisin kyllä useammin kommentoida, mutta kun meidän kone ei välillä tässä bloggerissa suostu näyttämään tuota Sanavahvistusta, se on vaan valkonen ruutu...
  Joskus harvoin kun se toimii, mä täällä kommentoin jokaiseen Blogger blogiin jonka tiedän, ja tää on niitä harvoja hetkiä!

  VastaaPoista
 2. Voi miten suloinen journaling! Ja kaunis sivu muutenkin. Perhoset tuntuvat nyt olevan in, ja tässäkin ne vain lisää sivun herttaisuutta.

  VastaaPoista
 3. Ihanat koristelut. :) Ja teksi sai kyllä hymyilemään - suloinen! :D

  VastaaPoista
 4. Ihanan hempeä. Kivasti oot käyttänyt kalvon ja perhoset sopii siihen ku nenu päähän.

  VastaaPoista
 5. Ihanan herkkä sivu. Journaling on kaunis.

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis ja herkkä sivu :) Sopii nätisti tuo kalvo tähän aiheeseen. Niin ja aivan hurmaava journaling tässä!

  Mulla on myös sama juttu kuvien teettämisen kanssa. Osoite-haastekin jäi osittain siitä syystä väliin, että mulla ei ollut kuvaa aiheesta, josta olisin leiskan halunnut tehdä:)

  VastaaPoista
 7. Ihanan hempeä ja suloinen layout. Tykkään. Ja paperit sopii oikein hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 8. Kaunis sivu, jotenkin yksinkertaisempi kun sun sivut yleensä, mutta silti ihan sun näköinen. Tykkään kovasti, kukkanen superihana.

  VastaaPoista
 9. Näyttääpä kauniille ja ihanalle. Tosi hyvin käy kalvo tähän.

  VastaaPoista