maanantai 16. maaliskuuta 2009

Inspiroituminen jälkikäteen


Viime viikon Inspiroidu-haaste jäi minulta muuttokiireiden takia väliin, mutta innostuin tekemään sen jälkikäteen. Eilisen Leimailutaivaan jälkeen minulla oli mahdollisuus skräpätä hetki rauhassa ja päätin heti kokeilla Leimailutaivaasta tekemiäni hankintoja. Juuri kun pääsin sanomasta Lehtipollolle ja Nannulille, että ihastun helposti Sassafras Lassin papereihin, mutta sitten ne meinaavat jäädä käyttämättä. Nyt eivät jääneet. :)

Inspiroidu-haastessa kehotettiin etsimään inspiraatiota kirjan tai cd-levyn kannesta, mainoksesta tai muusta vastaavasta. Itse valitsin laukustani löytyvän kirjan eli tämän:


Ja sen perusteella syntyi tämä:


Tarvikkeet:

Aakkostarrat American Crafts. Vihreä taustapaperi Core'dinations (hiottu muutamasta kohdasta hiomapaperilla), kuviopaperit Sassafras Lass (Life is Beautiful, Vintage Yummy: Pleasantly Puzzled ja Memory Lane). Ruskea paperinpala omasta askartelukaapista, journalingleimasin Prima. Myös valokuvaa on käsitelty hiomapaperilla.

8 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana sivu! Ompeleminen... se tuo noihin suikaleisiin ihan oman juttunsa, jotakin niin kovin hurmaavaa. Ja kirjat ovat tuttu ongelma meilläkin, vaikkeivät ole ihan yhtä kansainvälistä joukkoa kuin teillä. Juuri lasten kanssa lajiteltiin kirpparille meneviä, ja aika monesta jouduin sanomaan, että ei tuota kirjaa sentään... Nyt kummankin lapsen huoneessa on muutama pino sellaisia kirjoja, joille pitäisi taikoa uusi säilytyspaikka jostakin. No, pieni murhe, pääasia että pysyvät perheessä :)

  VastaaPoista
 2. Hoo, tässähän on ompeleita. Kaunista! Ja näyttää siltä että käytit juuri sitä kartonkia jonka sait vaihdossa, hyvä hyvä.

  VastaaPoista
 3. Ihania suikaleita ja ompelukset on hienot. Kiva ja värikäs sivu. :)

  VastaaPoista
 4. Superhieno. Aivan ihania värejä! Minullakin on se ongelma että tykkään älyttömästi sassafrasin papereista mutta ne vain tahtoo jäädä sitten käyttämättä :(. Pitäisi ottaa ne esille pöydälle että ne näkisi koko ajan.

  VastaaPoista
 5. Mutta eihän kirjoja voi koskaan olla liikaa. Mä voin myydä ihan mitä tahansa muuta kirpparilla, mutten kirjoja. Eihän niitä voi myydä.

  Kivaa kun olet päässyt muuton jälkeen askartelemaan! Ihanan paljon papereita ja ompelua. Tahtoo ompelukoneen!

  VastaaPoista
 6. Hienosti yhdistetty erilaisia papereita. Löytyy samoja värejä ja muotoja ja asettelua kuin kirjan kannessa. Tykkään, kuten myös Mma Ramotswesta. :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteista ja voi ei, sillä sivussa ei ole yhtään ompeleita. Ne ovat osa kuviopaperia, mutta nähtävästi erittäin onnistunut osa :)

  VastaaPoista
 8. Hah! Meillä on sama ongelma... kirjoja tursuaa joka nurkka. Sivusi otsikko nauratti kovasti! Somia on suikaleetkin.

  VastaaPoista