keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Listamanian ensimmäinen sivu: kirjat


Innostuin osallistumaan Sannikan ideoimaan Listamaniaan. Omat sivuni syntyvät tosin hiukan viiveellä, mutta se lienee sallittua. :) Ensimmäisen listan aiheena oli kirjat.

Menin itse sieltä, mistä aita oli matalin eli tein sivun lastenkirjoista, jotka haluan lukea ääneen. Minulle luettiin aikoinaan paljon ja se on tapa, jota haluan jatkaa. Kuvaa suurentamalla näkee tekstin paremmin, toivottavasti muistin kirjojen nimet oikein. Mystinen skräppäyskommenttini tekstissä viittaa paperinukeista kertovaan kirjaan.

Pääsin kokeilemaan Kirkkonummella Napsuliinin Fastenatoria eli jättimäistä nitojaa, nuo isot niitit ovat siitä. Kiitos, Napsuliini! Ja taas kerran onnistuin käyttämään lähes vintage-tuotetta, sillä tuo sivussa hyödynnetty kirjapaperi on monen, monen vuoden takaa. Kiva, että sille lopulta löytyi käyttöä.

Materiaalit:

Vihreä taustapaperi Bazzill, punavalkoinen paperisuikale ja listapaperi Jenni Bowlin. Aakkoset American Crafts (jämätarroja, j oli alunperin f ja niin edelleen). Hopeanvärinen tussi ties mistä. Tummansininen materiaali sivun alureunassa on kirjansidonnassa käytettävää kluuttia: jee, löytyi sillekin skräppäyskäyttöä!

4 kommenttia:

 1. Ääneen luettu 4, 5 ja 9, nyt kirjastosta lainassa 3 ja 8:sta just ajattelin, joko uskaltaisi vai onko liian jännä... Kiva toispuoleinen sivu, jännä epäsymmetria!

  VastaaPoista
 2. tässä oli muutama mulle melko tuntematon kirja, täytnee tutustua niihinkin.
  ( 'posteljooni Petskin toin teille pörriäisiä')
  hyvä pläjäys kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. Oi, veljeni leijonamieli <3 Sekin olisi pitänyt laittaa omaan listaani.
  Ihanan näköinen sivu.

  VastaaPoista
 4. Voi, miten tuttuja ja rakastettuja kirjoja. Omassa listassani olisi ehdottomasti myös Roald Dahlin Pelastakaa kummitukset, josta meidän lapset tykkäsi ihan hirmuisesti, vaikka sen melko karmiva.

  Kaunis leiska ja tuo taustapaperi on tosi hieno!

  VastaaPoista