lauantai 31. tammikuuta 2009

Oppisinko järjestelmälliseksi?


Minulla on erittäin huono tapa heittää tekemäni kortit isoon laatikkoon, jossa valmiit kortit sitten odottavat suloisena sekamelskana. Joskus unohdan, että minulla on jo valmiiksi kortti ja joudun tekemään uuden pikapikaa.

Jokin aikaa sitten törmäsin säilytysideaan, joka saattaa toimia jopa minulla. Löysin kaapista valmiin rasian, jonka otin uusiokäyttöön. Jokaiselle kuukaudelle on oma tilansa, ja noihin mustavalkoisiin lappuihin aion kirjoittaa tärkeimmät muistettavat syntymäpäivät ja vuosipäivät. Metallisella klipsillä voi lisäksi kiinnittää muistilappuja yksittäisistä juhlista, joihin on tullut kutsu.
Valmiit kortit voi sitten laittaa kunkin kuukauden kohdalle ja ne on helppo löytää.


Saa nähdä, miten onnistun, mutta olen innostunut kokeilemaan. Viimeinen kategoria on "milloin tahansa", joten sinne voi lisätä esimerkiksi Onnea uuteen kotiin -tyyppisiä kortteja. Mikä parasta, laatikon saa tarvittaessa myös kiinni ja siististi hyllyyn. Tässä on kansi.


Kokeilkaa muutkin. Tai ainakin kannattaa surfata katsomaan alkuperäisiä ideoita, sieltä saattaa löytyä jotain, joka toimisi omiin säilytystarpeisiisi.

7 kommenttia:

 1. Upea! Minä olen haaveillut samanlaisesta laatikosta jo ikuisuuden, mutta minut tuntien, se ei tule valmistumaan pitkään aikaan. hih! :) Kun edes saisin kaikkien synttärit kirjoitettua ylös johonkin, niin sekin jo auttaisi :)

  VastaaPoista
 2. Tjaa... Tässä olisi kyllä ideaa! Niin monet synttärit olen muistanut viime tipassa (tai jopa sen jälkeen), että jotain kyllä pitäisi tehdä. Nätisti koristeltu laatikko!

  VastaaPoista
 3. Voi ihana! Voi että, oppisinkohan minäkin? - nääh, mutta täytyy mennä surffamaan tuonne jokatapauksessa..

  VastaaPoista
 4. Vau upea säilytyslaatikko. En tiedä, että mikä mulle auttaisi. Mä laitan usein korttini yhteen kasaan... Enkä välttämättä muista kanssa, että mulla olisi johonkin teemaan sopiva kortti kun sitä kysytään :)

  VastaaPoista
 5. Aivan mahtava idea :) Taidampa kopsata idean poikasen itsellenikin :D

  VastaaPoista
 6. Ihanan värinen laatikko! Pitäisi kyllä itsellekin tehdä joku loota ja kortteja valmiiksi. Niin usein on tullut tilanteita, kun onkin pitänyt tehdä yllättäen joku kortti, että olisi hyvä olla joskus valmiina varastossa niitä.

  VastaaPoista
 7. tämä on loistava idea! pitäs itsekin tehdä joku tällänen mut meil on niin iso suku et pitäs olla niin iso et vie hirveesti tilaa!

  VastaaPoista