keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Käsilaukkuinspiroituminen


Tällä viikolla Inspiroidu-blogin haaste kehotti skräppäämään mahdollisimman rehellisesti oman käsilaukun sisällöstä. Haasteeseen on tullut tosi mielenkiintoisesti toteutettuja sivuja, joten päädyin itse tällaiseen "perussivuun".

Mukavaa oli, että pystyin käyttämään jo hajonneen Noa Noan laukun kangasta omassa sivussani. Säästin sitä tarkoituksella, ajatellen, että keksin sille vielä käyttöä. Nykyinenkin laukkuni on Noa Noan, mutta minulla ei ole siitä valokuvaa. Tein sen takia Mine-bingolapusta kohotettavan taskun, jonne voin lisätä myöhemmin kuvan myös laukusta ja lyhyen tarina siitä, miksi laukkuni ovat sellaisia kuin ovat.
Nyt sivun kuvat ovat laukun sisällöstä. Jouduin sensuroimaan kahdesta valokuvasta hiukan tekstiä. Enemmänkin olisi ehkä voinut sensuroida. :) Laukkuni sisältö on varsin sekalainen kokoelma minua: laukusta löytyi työjuttuja, nuken tonttuhattu (!) ja lahjan käärepaperina käytetty kakkupaperi. Paljon oudompiakin juttuja sieltä saattaa löytyä. En siivoa laukkuani kovin usein.


Tarvikkeet:

Taustapaperi Jenni Bowlin (Vintage Red Large Dot), viivoitettu paperi leikattu Fancy Pantsin paperista, punainen samettinen paperi Doodlebug (Velvet Cardstock). Tähti ja päivämääräympyrä My Mind's Eye (29th Street Market). Bingolappu Jenni Bowlin, kiinnitetty Basic Greyn paperilla. Käytetty myös hajonneen Noa Noan laukun kangasta.

5 kommenttia:

 1. taas oikein kivan näköinen sivu.
  hyvä idea toi kun voi laittaa myöhemmin kuvan ja sepostusta.
  harmittaa vähän kun en ihan tekstiä nähnyt lukea. (liekö sitten huonot silmät...)

  VastaaPoista
 2. Vitsit, miten kiva.. Tykkään tuosta "bingolapusta" :)

  Niin nähdään Tampereella, mua kyllä jännittää ihan hulluna, että miten sitä osaa mitään jutella "vieraille" ihmisille.. Oon kuitenki sen verran ujo.. Toivottavasti tullaan kuitenkin koko porukka hyvin toimeen.. :)

  VastaaPoista
 3. Shys: kuvan suurentaminen auttaa? :)

  Baula: minua ei niinkään jännitä vieraiden kanssa puhuminen, siihen olen aika tottunut, vaan se, että tällä kertaa meillä on kaikilla yhdistävänä tekijänä skräppäys. Se on hämmentävää, koska harrastus on ollut niin "oma juttu" (eli en ole esim. koskaan skräpännyt kenenkään kanssa!). Ja nyt pääseekin kahdeksi päiväksi skräppäämään ja höpöttämään skräppäämisestä.

  VastaaPoista
 4. No sekin kyllä, oma juttu on ollut mullakin. Niin oma, että harva edes tietää koko harrastuksesta.. Kehtaako ja kerkeääkö sitä edes tehdä mitään, kun ihastelee muiden sivuja.. On mullakin ongelmat.. :) Innolla odotan kuitenkin!

  VastaaPoista
 5. Nätin ja hauskannäköinen sivu. :) Ompa hyvin yhteensointuvat värit tässä. Mua harmittaa,kun itseltä jäi tämä haaste väliin.

  VastaaPoista