perjantai 12. joulukuuta 2008

Poikkeuksellinen inspiroituminen


Inspiroidu-blogin tämän viikon haaste liittyi arkkitehtuuriin. Halusin käyttää sivulla viittä eri valokuvaa, joten poikkeuksellisesti päädyin itselleni vieraampaan tuumakokoon 12*12. Oli yllättävän hauskaa! Ehkä 12*12 ei sittenkään ole niin jättimäinen koko kuin yleensä ajattelen. :)

Sivu on minulle poikkeuksellisesti myös melko symmetrinen, vaikka valokuvattuna sivu näyttääkin lähinnä vinolta... Aihe oli minulle helppo ja läheinen. Otan rakennuksista kuvia jatkuvasti, sekä matkoilla että kotikaupungissani. Tykkään varsinkin yksityiskohdista: kauniista ovista, seinäkaakeleista ja niin edelleen.

Punchinellaa eli paljettien valmistuksesta ylijäänyttä materiaalia kokeilin ensimmäistä kertaa. Minulta löytyvä punchinella on vihreää. Se näkyy tässä paremmin:

Tarvikkeet:

Taustapaperi Basic Grey (Figgy Pudding, Silent Night), käytetty molempia puolia. Nuottipaperi Jenni Bowlin. Paperi, jonka päällä otsikko on: Making Memories (Ava Ric Rac Ledger). Kirjaintarrat American Crafts, punainen "samettipaperi" Doodlebug. Mustavalkoiset tekstipaperit ja koristeltu klemmari Making Memories. Kukan terälehdet omasta askartelukaapista. Käytetty myös vihreää punchinellaa ja punaista liituväriä.

6 kommenttia:

  1. Aijai miten hurmaava sivu - juuri tuollaista arkkitehtuuria minäkin rakastan. Joulukorttien kanssa ahkeroivat kai muutkin askartelijat kuin minä, siksi varmaan haasteessa on hiljaista...

    VastaaPoista
  2. Kaunis sivu sulle niin epätyypilliseen kokoon tehtynä :-)

    Nuo talot ovat kyllä ihania, niitä itekin matkoilla ihailen.

    VastaaPoista
  3. Hei!
    En tiedä tavoittiko sähköpostini sinua, kun en ole saanut vastausta (mietin kyllä että olikohan sähköpostipsoitteesi oikein, muttei ainakaan takaisin minulle tullut) - mutta voitit siis palkinnon Tekstileimakilpailussa, joten otatko yhteyttä :)

    info@paperinauha.fi

    VastaaPoista
  4. Miellyttävä sivu! Ihana rivi piparkakkumaisia taloja, (oisko Hollannissa?), taustan ja kaakelin kuviot stemmaavat hyvin yhteen. Nyt opin mitä tuo reikänauha on. :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kauniista kommenteista, ja Marita: arvauksesi osui oikeaan.

    Heli: ihanaa! Laitoin sinulle sähköpostia, toivottavasti tuli perille tällä kertaa :)

    VastaaPoista
  6. Kaunis. :) Ihana otsikko!

    VastaaPoista