perjantai 12. joulukuuta 2008

Poikkeuksellinen inspiroituminen


Inspiroidu-blogin tämän viikon haaste liittyi arkkitehtuuriin. Halusin käyttää sivulla viittä eri valokuvaa, joten poikkeuksellisesti päädyin itselleni vieraampaan tuumakokoon 12*12. Oli yllättävän hauskaa! Ehkä 12*12 ei sittenkään ole niin jättimäinen koko kuin yleensä ajattelen. :)

Sivu on minulle poikkeuksellisesti myös melko symmetrinen, vaikka valokuvattuna sivu näyttääkin lähinnä vinolta... Aihe oli minulle helppo ja läheinen. Otan rakennuksista kuvia jatkuvasti, sekä matkoilla että kotikaupungissani. Tykkään varsinkin yksityiskohdista: kauniista ovista, seinäkaakeleista ja niin edelleen.

Punchinellaa eli paljettien valmistuksesta ylijäänyttä materiaalia kokeilin ensimmäistä kertaa. Minulta löytyvä punchinella on vihreää. Se näkyy tässä paremmin:

Tarvikkeet:

Taustapaperi Basic Grey (Figgy Pudding, Silent Night), käytetty molempia puolia. Nuottipaperi Jenni Bowlin. Paperi, jonka päällä otsikko on: Making Memories (Ava Ric Rac Ledger). Kirjaintarrat American Crafts, punainen "samettipaperi" Doodlebug. Mustavalkoiset tekstipaperit ja koristeltu klemmari Making Memories. Kukan terälehdet omasta askartelukaapista. Käytetty myös vihreää punchinellaa ja punaista liituväriä.

6 kommenttia:

 1. Aijai miten hurmaava sivu - juuri tuollaista arkkitehtuuria minäkin rakastan. Joulukorttien kanssa ahkeroivat kai muutkin askartelijat kuin minä, siksi varmaan haasteessa on hiljaista...

  VastaaPoista
 2. Kaunis sivu sulle niin epätyypilliseen kokoon tehtynä :-)

  Nuo talot ovat kyllä ihania, niitä itekin matkoilla ihailen.

  VastaaPoista
 3. Heli / Taitopuoti Paperinauha15. joulukuuta 2008 klo 17.49

  Hei!
  En tiedä tavoittiko sähköpostini sinua, kun en ole saanut vastausta (mietin kyllä että olikohan sähköpostipsoitteesi oikein, muttei ainakaan takaisin minulle tullut) - mutta voitit siis palkinnon Tekstileimakilpailussa, joten otatko yhteyttä :)

  info@paperinauha.fi

  VastaaPoista
 4. Miellyttävä sivu! Ihana rivi piparkakkumaisia taloja, (oisko Hollannissa?), taustan ja kaakelin kuviot stemmaavat hyvin yhteen. Nyt opin mitä tuo reikänauha on. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista kommenteista, ja Marita: arvauksesi osui oikeaan.

  Heli: ihanaa! Laitoin sinulle sähköpostia, toivottavasti tuli perille tällä kertaa :)

  VastaaPoista