torstai 11. syyskuuta 2008

Skräppäyksen ja kortinteon välimaastossa


Yritän nykyisin tietoisesti käyttää valokuvia myös muuhun askarteluun kuin skräppäykseen. Esimerkiksi kortteihin ja lahjarasioihin ne sopivat oikein hyvin, ja oikeastaan melkein mihin tahansa muuhunkin.

Tuo ylläoleva ei siis ole scrapbook-sivu, vaan kortti. Kortin koon voi päätellä standardikokoisesta valokuvasta, jota olen käsitellyt hiekkapaperilla (kuten myös vaaleamman paperin reunoja). Suosittelen kokeilemaan, se oli kivaa! Teksti on Basic Greyn siirtokuva. Kortin tekemiseen olen käyttänyt myös sinistä mustetta ja läpinäkyvää glittermaalia, jota pinosin valokuvassa näkyneen valkoisen marengin päälle. Sekin oli kivaa, keksin jo monta uutta käyttökohdetta glittermaalille.


Valokuva on otettu kesällä, kun kuvasin lempikahviloitani. Kuvan kahvila on minusta ihana, vaikka pääsen sinne vain pari-kolme kertaa vuodessa. Kahvilaan kun on reilun tunnin matka.

2 kommenttia:

  1. Tulin kiittelemään hyvästä ideasta - niitä Pink Paisleen papereita on nyt tilattu Paperikeijuun! :) Laitan sinulle vielä sähköpostiin jotain..

    VastaaPoista
  2. Kuvan hiominen pehmentää siirtymää valokuvasta taustapaperiin hyvin. Kahvilan antimet näyttävät varsin lupaavilta, ja huopakoristeet niitä vasten yllättävän raikkailta ja kevyiltä, vaikka usein huopa on paperilla raskaan oloista.
    mur

    VastaaPoista