lauantai 13. syyskuuta 2008

Muotoonleikattu haaste


Uusin Inspiroidu-blogin haaste oli erittäin sopiva, sillä olen ennenkin huomannut miten taitava Laura on leikattujen valokuvien ja elementtien käyttämisessä. Minulle on jäänyt mieleen varsinkin tämä Lauran tekemä sivu, joka on yksi hienoimmista koskaan näkemistäni scrapbook-sivuista!

Halusin tehdä tähän haasteeseen värimaailmaltaan ja tyyliltään hiukan erilaisen sivun kuin omat sivuni yleensä. Leikkasin Scenic Routen paksun paperin alareunan kukkia niin, että pystyin sijoittamaan valokuvan osittain niiden alle (haasteessahan oli kyse nimenomaan leikattujen elementtien hyödyntämisestä). Valokuvassa on ystäväni hääkampaus viime viikonlopulta ja jos katsoo oikein tarkkaan, hiuksissa huomaa riisinjyviä. Toinen valokuva on ystäväni hääkimppu, jonka sijoitin tarkoituksella Scenic Routen paperin kukkien seuraksi. Sivun taustapuolella on tallessa kampaaja-maskeeraajan käyntikortti ja päivämäärä sekä tarkempi kuvaus tilanteesta.

Tekstipalkin muoto ja sivun värimaailma liittyvät molemmat ystävääni. Hänen nimensä sensuroin tekstistä. Myönnytyksenä omalle tyylilleni käytin sivussa kahta eri maalia, tarkoituksella aika rohealla tyylillä.


Tarvikkeet:

Taustapaperi Scenic Route (Sonoma Pink Garland Kraft Paper), reunusten paperi, josta myös tekstipalkki on leikattu Heidi Swapp (World Traveler Continents). Aakkostarrat American Crafts. Käytetty myös mustaa tussia, läpinäkyvää helmiäismaalia ja vaaleanpunaista akryylimaalia.

12 kommenttia:

 1. ooooh miten upea sivu!!! tuo mieleen muistoja omasta haapaivasta seka myos kaasona olemisesta:). ihanat varit! tykkaan erityisesti tuosta rosoisesta tekstipaperista. olet kylla taitava naissa leiskoissa!!!

  VastaaPoista
 2. Voi sinua ihanaa!!! arvaa vain että tuli hyvä mieli siitä että tykkäsit siitä leiskasta niin paljon :). On kyllä ollut iso hymy kasvoilla nyt. ja sinun leiska on tosi hieno. Vau, miten upea tuo kampaus on!

  VastaaPoista
 3. Tämä on tosi jees! Upea kampaus (ja upea kuva kampauksesta!) Ihana, romanttinen sivu.

  VastaaPoista
 4. Todella upea sivu =) Kaunis on kampaus =)

  VastaaPoista
 5. ihanan rauhallisen kaunis kaikin puolin!

  VastaaPoista
 6. Ihana on minunkin mielestäni. Kauniit värit, sopivat kuviin loistavasti.. Odotan niin innolla kahden viikon päästä olevia häitä ja kaasoilua.. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunista niin kaunista :) Tykkään aivan valtavasti!

  VastaaPoista
 8. Kaunis sivu. Tasapainoinen ja rauhallinen. Tykkään kovasti :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos kauniista sanoista, ne piristävät aina.

  Morsian itse on rauhallinen ja tykkää neutraaleista väreistä, olen yrittänyt ottaa sen huomioon :)

  VastaaPoista
 10. Kaunista on kaikki.... Värit, itse valokuva, journaling... Joo-o, kaunis on!

  VastaaPoista