sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Arkisia oivalluksiaPaper Crafts -lehden tuoreimman numeron innostamana kokeilin siirtokuvan käyttöä muuhun kuin scrapbook-sivuun tai korttiin.

Basic Greyn siirtokuva päätyi lopulta pilttipurkin kylkeen! Tavoitteena oli kaunis, mutta edullinen rasia tuliaissuklaille. Onnistuneesta lopputuloksesta ilahtuneena rupesin jo ideoimaan muita käyttötarkoituksia siirtokuville. Ajattele, miten kivoilta ne näyttäisivät esim. shampanjalasin koristeina juhlapäivänä... Eivät varmasti kestä tiskausta, mutta se onkin osa lumoa. Siirtokuvan voi halutessaan raaputtaa pois juhlapäivän jälkeen ilman että lasi kärsii. Mitä kaikkea muuta näille keksisi?

6 kommenttia:

 1. Ihana idea.. Pakkohan se joskus on kokeilla.. :)

  VastaaPoista
 2. Vautsi ku on kivan näköinen :) Viime joulun aikaan näin muuten jossain ulkomaisessa blogissa tms. joulupalloja, joita oli koristeltu siirtokuvilla *winkwink*

  VastaaPoista
 3. Hieno! Joihinkin kankaisiinkin siirtokuvat tarttuvat hyvin. Ja metalliin... Askartelutarvikesalkun koristeeksi?

  VastaaPoista
 4. Kiitos ideoista! Joulupallot ja ylipäätään joulukoristeet, metallisetkin, kuulostavat tosi hyvältä: pitääkin alkaa katsella jouluisia siirtokuvia sillä silmällä :)

  VastaaPoista
 5. tämä on niiin hieno, suunnittelin tuossa yksi päivä jotain joululahjajuttusia ja joku tämän tyylinenkin on melekosen hieno!

  VastaaPoista