lauantai 30. elokuuta 2008

Tämänkertainen skräpistys


Inspiroidu-blogin 18. haaste liittyi skräpistämiseen. Itse skräpistin esimerkkisivusta osan asettelusta, nuolen käytön ja paperin repimisen (tosin revin ylemmän valokuvan reunan, enkä paperia). Selkein viittaus esimerkkisivuun on punainen paperi, jossa on kulma ylöspäin.

Tyyliltään tämä on aika tyypillistä minua, ehkä hiukan yksinkertaisempi kuin yleensä. Käytin akryylimaalia tällä kertaa vain nuolen koristeluun. :) Tekstin yhtä sanaa on korostettu liituvärillä, sitä pitäisi harrastaa enemmän. Käänsin minulle omimman tuumakoon 11*8,5 vaihteeksi pystysuuntaan.Tarvikkeet:

Taustapaperi Cosmo Cricket (Hey Sugar: Sweet Nothings), punainen paperi Basic Grey (Urban Couture) , keltainen paperisuikale Cosmo Cricket (?). Be mine -paperisuikale, Sweet nothin's -paperi ja tekstipalkki kaikki Cosmo Cricketin. Aakkostarrat American Crafts. Nuoli Tim Holtz Grungeboard, haaraniitti K & Company (Amy Butler). Käytetty myös vaaleanpunaista liituväriä (chalk) sekä vaaleanvihreää ja läpinäkyvää helmiäisakryylimaalia.

5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Makea sivu ja voinko linkittää blogisi?

  VastaaPoista
 3. Kiva sivu, tosi kauniit värit!

  VastaaPoista
 4. Tosi huippu sivu! Ja kieltämättä mäkin ottaisin mielelläni tuollaisen roskaajan oven viereeni :-)

  VastaaPoista
 5. Tykkään tosi paljon tämän leiskan väreistä! Nättiä on ja alkuperäinen mallikin tuosta on tunnistettavissa vaikka onkin tyyliltään ja aiheeltaan ihan erilainen :)

  VastaaPoista