perjantai 1. elokuuta 2008

Pala hääkakkua


Jatkan samasta aiheesta eli yllättävien askartelumateriaalien käytöstä. Usein olen kuullut maalikaupan värilastujen käyttämisestä askarteluun, mutta en ole itse niillä aiemmin askarrellut. Paitsi nyt. :)

Yllä olevan kuvan kaikki paperit ovat kaupan värilastuista. Sadolinin maailman värit -sarjan värilastut ovat parhaita, sillä ne ovat isoja eli postikortin kokoisia! Ja uskokaa tai älkää, en edes käynyt haalimassa värimalleja tähän tarkoitukseen vaan ne ovat aikaisempaa perua. Meillä on Marrakeshin siniset seinät yhdessä huoneessa.

Oli miten oli, yllä on siis pala hääkakkua eli pikkuinen väläys hääkortista, jonka tein aikaisemmin tänään. Paperit ovat kaikki ilmaista kierrätysmateriaalia, kukat ovat K & Companyn siirtokuvia, jotka ovat jo pitkään etsineet käyttötarkoitusta. Paljettinauha löytyi omasta kaapista. Halpaa huvia.

Kimmokkeen kortin tekemiseen sain amerikkalaisen Paper Crafts -lehden uusimmasta numerosta, jossa värilastujen lisäksi oltiin käytetty korttiaskarteluun mm. helmiä ja huulipunaa! Jotain jäi siis vielä kokeiltavaksi myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti