lauantai 2. elokuuta 2008

Inspiroiduin

Inspiroidu-blogin uusin haaste liittyi siirtokuviin: niitä kehotettiin käyttämään koko arkki, sellaisenaan siirtokuvia sen ihmeemmin leikkelemättä. Ihan aluksi pohdin hämmentyneenä, onko minulla kokonaista arkkia siirtokuvia ja varsinkaan sellaista arkkia, jossa kaikki siirtokuvat liittyisivät selkeästi samaan aiheeseen. Sitten muistin, että on - yksi!

Oman sivuni aiheena on yksi lempikahviloistani tai oikeastaan siellä vietetty aika. Se on syrjässä normaaleilta reiteiltäni eli kahvilaan on mentävä ajan kanssa, eikä se edes ole sellainen kahvila, jossa käydään pikaisesti. Kahvilan hiukan rapistuneella lasiverannalla aika pysähtyy tai ainakin kulkee hitaammin. Tein tämän sivun oikeastaan muistuttaakseni itseäni siitä, että minun pitäisi päästä sinne useammin.. Miksi ihmeessä teen retken sinne vain pari kertaa vuodessa?

Kiitos muuten haasteesta. En usko, että olisin koskaan käyttänyt kokonaista siirtokuva-arkkia tällä tavalla ilman tätä haastetta. Hauska myös, että haasteen tekijöitä on kolme. Jokaisella on oma tyylinsä tehdä haasteita, ja ne täydentävät toisiaan hienosti. Tällä kertaa on myös hieno palkinto, olen haaveillut tarpeeksi suuresta leikkausalustasta jo jonkin aikaa.


Tyyliltään ja väreiltään tämän viikon sivu on aika tyypillistä minua. Suomalaisittain tyylini on varmaankin aika runsas, mikä huvittaa minua aina selaillessani esimerkiksi Two Peas in a Bucketin galleriaa. Sen superhienoihin ja myös superrunsaisiin sivuihin verrattuna oma tyylini taitaa olla varsin hillitty.. :)

Tällä(kin) kertaa sijoitin tuon tekstipalkin niin, että se tulee osittain sivun rajojen yli. Käytin sivussa myös akryylimaalia, joka mielestäni sopii sivuun - ja aiheena olevaan kahvilaan - hyvin. Huomaatteko muuten, että sivu on oikeastaan kahden valokuvan scrapbook-sivu. Toinen valokuva on ihan vasemmassa reunassa sivun yläosassa, tässä:

Tarvikkeet:

Vaaleanruskea, kuviollinen taustapaperi Basic Grey (Urban couture Jacquard), oranssi paperi K & Company (Mira Golden Poppy). Aakkostarrat Heidi Swapp. RSVP-tekstipalkki My Mind's Eye. Punaista nauhaa, vaaleanpunaista pallokuvioista nauhaa ja paperisia kierrätyskukkia omasta askartelukaapista. Sivussa on käytetty myös akryylimaalia.
My Mind's Eyen numeroaiheiset siirtokuvat olen saanut Elinalta SAY5-kierroksen aikana, kuten myös Elinan itse tekemän kukan. Tykkään noista Elinan tekemistä kukista hurjan paljon!

8 kommenttia:

 1. Loistavaa, että kukat ovat olleet noin mieleisiä. :) Lämmittää kummasti mieltä kun näkee niitä tekemilläsi sivuilla. Hieno sivu muuten, vaikka onkin vaaleanpunaista. ;)

  VastaaPoista
 2. Kaunis sivu. Ihan sun tyylinen! Olen ihastunut sun tyyliin!

  VastaaPoista
 3. oijoijoi kuinka ihana!
  tämä haaste ainakin itsellä tuntui ensin vähän semmoiselta että no höh ai tämmönen ja mitä siitäkään tulee jne. mutta osoittautui yllättävän inspiroivaksi

  VastaaPoista
 4. Ihana sivu! Sinun tyylisi on jotenkin niin ihanan lämmin ja "herttainen"... Tulee jotenkin aina hyvä olo sivujasi katsellessa :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista sanoista. Olen miettinyt, miksi oma skräppäystyylini on muotoutunut tällaiseksi..
  Tykkään tosi paljon myös graafisemmista ja "särmikkäämmistä" sivuista, vaikka en sellaisia tällä hetkellä itse teekään.

  VastaaPoista
 6. Ihana aihe tehdä leiska. Kaunis on sivukin... Tosi lämminsävyinen!!

  VastaaPoista
 7. Ihana aihe ja sivu! Tässä on taas jotain uskomatonta herkkyyttä ja tunnelmaa :)

  VastaaPoista
 8. Hurmaava aihe, ja monta ihanaa yksityiskohtaa tässä sivussa. Numerosiirtokuvat on kauniit ja ne sopivat kokonaisuuteen hienosti.

  VastaaPoista