lauantai 28. kesäkuuta 2008

Valinnanvaraa

Tykkään erilaisista liikkuvista elementeistä, sekä scrapbook-sivuilla että korteissa. Yksi tämän kesän tavoitteistani on, että opettelisin tekemään erilaisia kortteja, joissa on liikkuvia juttuja. Tämä on yksi harjoituskappaleista. :)

Ylintä rengasta pyörittämällä lomastressistä kärsivä löytää erilaisia vaihtoehtoja päivän aktiviteetteihin. Samalla idealla olisi kiva tehdä esim. lasten onnittelukortteja. Oli miten oli, tässä on siis kolme ympyrän muotoista paperia. Keskimmäisessä, kaikista pienimmässä ympyrässä on vaihtoehdot, jotka tulevat ylintä ympyrää pyörittämällä esiin.

Keskellä on haaraniitti, joka menee kaikkien kerrosten läpi. Kerrosten välissä voi käyttää esim. kohotarraa tms., mutta huom. niin, että ei irrota tarran suojakalvoa. Muutenhan ylin kiekko ei pyöri, jos tarra kiinnittää paperit yhteen. Tarran liukas suojakalvo paikalleen jätettynä voi sen sijaan auttaa ylintä kerrosta pyörimään.

Tämä on vielä harjoituskappale, mutta suosittelen lämpimästi myös nauhojen käyttöä kuten tässä kortissa on tehty. Niihin tarttumalla on helpompi pyörittää ylintä kiekkoa, eikä kortti kärsi yhtä nopeasti kuin jos pyörittäjä tarttuu suoraan varsinaiseen korttiin.

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että lähetys oli mieluinen! :) Olen lomalla enkä sadepäivistä huolimatta ole ollut koneella niin paljon kuin normaalisti niin on tämä kommentoiminen jäänyt... Jännä, miten pienistä asioista sitä voikin paljastua. Minulla oman SAY:ni paljastuminen odottaa vielä huomiseen kun matkusta kotiin. Olo on kuin joulua odottaessa. :D

    Elina

    VastaaPoista
  2. Vau! Ihana idea ja tosi kaunis kortti (tai kortin osa)!

    VastaaPoista