maanantai 30. kesäkuuta 2008

Mitä ihmettä oikein ajattelin?

Inspiroidu-blogin uusinta haastetta miettiessäni kaivoin tarralaatikkoani ja pakko myöntää, että nämä pelikorttiaiheiset jutut ovat olleet siellä ikuisuuksia. En tajua, miksi minulla on ne. En edes pelaa korttia!

Olen kuumeisesti miettinyt, olisinko saanut nämä amerikkalaisen ystäväni äidiltä monta vuotta sitten. Se selittäisi näiden olemassaolon. :) Pakko kuitenkin myöntää, että en näitä koskaan käytä, joten kyselen tätä kautta olisiko jollakin näille tarvetta.

Nämä ovat siis tarroja. Isojen pelikorttitarrojen korkeus on noin 7 cm, aakkosten ja numeroiden vähän yli 2 cm. Mukana on kaikki numerot ja aakkosia sekalainen, kuvassa näkyvä kasa (kaikki aakkoset eivät siis tallella).

Jos sinulla on ylläolevan kuvan tarroille käyttöä, jätä kommentti ja ehdota mihin voisit nämä vaihtaa. :) Scrapbook-paperiin, toisiin tarroihin tms.? Vaihtaisin nämä tosi mielelläni, olisi kiva jos nämä pääsisivät käyttöön.

2 kommenttia:

  1. Kiitos tosi ihanasta lähetyksestäsi! Kaikkea ihanaa olitkin laittanut, servetit löytävät paikkansa ennemmin tai myöhemmin jonkin purkin kyljestä ja keijukuvista jo suunnittelin korttia. Kiitoksia kovasti!

    VastaaPoista
  2. Hei, minua kiinnostaisi nuo pelikorttitarrat. Laitahan minulle emailia jos ne ovat vielä sinulla niin sovitaan hinnasta ja muusta.

    ansku60 ät gmail.com

    ansku

    VastaaPoista