lauantai 19. huhtikuuta 2008

Vielä järjestämisestä (once again about organizing)

Kirjoitin pari päivää sitten askartelutarvikkeitten järjestämisestä. Unohdin silloin kertoa joulukalenterista, josta muokkasin paikan ylimääräisille aakkosille. Tämä idea on saman kirjan ansiota kuin koko järjestämisoperaationi.

Aakkoslokerikon (joka siis alunperin oli Hemtexin joulukalenteri) paikka on askartelukaapin sisällä, joten en ollut turhan tarkka sen ulkonäöstä. Siksi tuo numero viisi esim. näkyy edelleen.

Kivaa joka tapauksessa, että ylimääräisille aakkosille ja aakkosleimasimille on nyt selkeät paikkansa -- kullekin omansa. Ehkä innostun käyttämään näitä nyt useammin.

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs kivalta! Pitäis varmaan kans tehdä chipboard-aakkosille samanlainen :) Tämmönen systeemi olis hirmu järkevä kun löytäis tarvimansa kirjaimen heti eikä armottoman penkomisen jälkeen.. Mulla kun ainakin on kaikki kirjaimet sekaisin yhdessä isossa purkissa :D

    VastaaPoista
  2. Jep, arvannet miksi tämä idea vaikutti myös minusta hyvältä. :) Kokemusta penkomisesta ja kadonneista aakkosista siis löytyy. Nyt mulla on osa tässä lokerikossa ja lähes täydet aakkostarra-arkit erikseen. Kiva kuitenkin, kun vaihteeksi ovat tallessa.

    VastaaPoista