keskiviikko 2. huhtikuuta 2008

Ravistettava koriste (shaker box)

Tein viikonloppuna ihkaensimmäisen ravistettavan koristeen, josta siis kuva yllä. Englanniksi näiden nimi on shaker box, en millään keksi järkevää suomenkielistä sanaa. Ehdotuksia otetaan vastaan. :)

Koriste oli helppo tehdä. Leikkasin Fiskarsin ympyränmuotoisella kuvioleikkurilla kaksi ympyrää paperista sekä yhden ympyrän läpinäkyvästä kalvosta.

Toisen paperiympyrän sisältä leikkasin pienemmän ympyrän ja sain näin "kehykset". Näihin kehyksiin kiinnitin kalvon, katso kuva alla.

Alemman, kokonaisen ympyrän reunoille kiinnitin sitten pieniä kohotarroja ja keskelle ripottelin -- nonparelleja! Sitten vain ylempi, "ikkunallinen" ympyrä alempaan kiinni, ja valmista on. Tosin itse lisäsin vielä kukanmuotoisen, ylimääräisen "kehyksen" päällimmäiseksi. Nonparelleja voi ravistaa koristeen sisällä ja ne liikkuvat kauniisti, kun kortin ottaa käteen.


2 kommenttia:

  1. Olen pari kertaa koittanut jättää kommentin, mutta jostain syystä ei ole onnistunut, kokeillaanpas vielä. :)

    Erilaisten materiaalien käyttösi on suorastaan kadehdittavaa, minä saisin tuollaisilla materiaaleilla vain sekasotkua aikaiseksi, mutta nämä sinun tekemäsi ovat kerrassaan hienoja! Tuo shaker box-juttukin, mahtava!

    Minulla on suorastaan hauskaa miettiä mitä kaikkea yllätyspakettiisi laitan. :)

    T. SAY:si

    VastaaPoista
  2. Odotan mielenkiinnolla, tosi kiva nähdä mihin päädyt! Harmi, että kommentointi ei ole toiminut.
    Ja huom. en ole aiemmin käyttänyt nonparelleja askarteluun. ;)

    VastaaPoista