tiistai 1. huhtikuuta 2008

Jotain ihan muuta (something else to try)


Joskus on hyvä kokeilla myös tyylejä, jotka eivät tunnu ihan omilta. Itselleni yhtä tällaista tyyliä edustaa amerikkalainen Michelle Minken. Hänen töitään oli paljon amerikkalaisissa scrapbooking-lehdissä, varsinkin Memory Makers -lehdessä pari vuotta sitten. Löysin netistä äkkiseltään vain yhden esimerkin, josta onneksi käy ilmi hänen tyylinsä.

Oli miten oli, tein kirjanmerkin vähän samantyyppisellä tyylillä. Tässä on käytetty yhteensä viittä erilaista nauhaa (kävin kangaskaupassa pari päivää sitten), sirkkarenkaita (eyelets), haaraniittejä, niittejä, metallista koristetta ja niin edelleen -- vähän kaikkea. Kahvikuppitarrat on muokattu suomalaisen sisustusliikeketjun pakkausmateriaalina käyttämistä tarroista. Paperikoristeet leikkasin itse.

Kirjanmerkin alla on vasta ostamani keittokirja, jonka väliin tätä kirjanmerkkiä ajattelin. Mustikkaisista valkosuklaaunelmista voi aina unelmoida. :)

Tyyli: ei edellenkään ihan oma juttuni, mutta kiva kokeilla. Ja kokeilemisen kauttahan aina oppii.


2 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää kokeilu! Minullakin on yhtä ja toista mielessä mitä voisi kokeilla, mutta onnistun tuhraamaan aikaa kaikkeen muuhun...

    Laitoin linkin blogiisi sivulleni

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ainakin olet jossain vaiheessa maalannut tosi kauniin värisen keittiön seinän, kävin sitä blogissasi ihailemassa. :)

    VastaaPoista