sunnuntai 23. maaliskuuta 2008

Luova ratkaisu (creative solution)

En ole täysin siirtynyt ATC-kortteihin, vaikka siltä voikin vaikuttaa. :) ATC-haasteita löytää helposti, mutta korttien osalta tiedän vain tämän. Tämä kortti ei kuitenkaan liity mihinkään haasteeseen, vaan se on oma yritykseni tehdä symmetrisempi kortti kuin yleensä.

Idea lähti teeaiheisista ääriviivatarroista, joita on pitkään pyörinyt tarralaatikkoni pohjalla. Tiedättehän, sellaisia kullanvärisiä ääriviivatarroja? Ne eivät oikein ole oma juttuni ja olen pitkään miettinyt, miten niitä käyttäisin. Eilen kokeilin akryylivärillä maalaamista poistaen tarrat ennen kuin maali ehti kuivua. Kivaa! Vihdoinkin itseäni miellyttävää käyttöä ääriviivatarroille.


Kortin varsinainen juju ovat nuo paperisuikaleet, joihin olen kirjannut mukavia ajatuksia: kivoja kahviloita, joissa juoda teetä, teemakuja, joista tykkään jne. Tämän kortin ajattelin ottaa mukaani töihin, kun arki alkaa ja harmaina päivinä voin poimia mukavan ajatuksen luettavaksi, kun keitän teetä.

Jos joku muu tekee samaa ideaa käyttäen kortin, olisi kiva nähdä lopputulos. Tätä korttimalliahan voisi varioida loputtomiin: vaikka kolmasluokkalaiselle jääkaapin oveen ideoita, mitä tehdä iltapäivällä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti