maanantai 24. maaliskuuta 2008

Kaksi lahjarasiaa (two gift boxes)


Tykkään kovasti tehdä paperista muutakin kuin kortteja. Tämä lahjarasia on Making Memories -valmistajan paperia (Funky Vintage -sarjasta) ja rasian sulkemiseen olen käyttänyt kaappien uumenista löytynyttä nauhaa. Nauhanreiät on vahvistettu sirkkarenkailla (eyelets), mikä taitaa olla ihan viisasta, jotta paperi ei repeä, kun rasian avaa. Tuo sininen koriste nimeltään "makeinen" on myös Making Memoriesin valmistama.

Erilaisten lahjarasioiden ja kirjekuorten taittelemista varten minulla on useita leivinpaperille piirrettyjä "kaavoja", joita käytän tarpeen tullen kun haluan leikata ja taitella paperista rasian. Se helpottaa kovasti, koska usein lahjarasioita väsää viime hetkellä ennen juhliin lähtöä. Silloin on kiva turvautua johonkin jo valmiiksi kokeiltuun malliin. Tämä tötterömalli oli minulle uusi tuttavuus, kaavan sovelsin ruotsalaisen Scrapbooking m.m. lehden tammikuun numeron jutusta Ge bort en present. Kokoluokka on kuvassa aika oikea eli rasia on pieni ja tosi nopea tehdä.

Toinen rasia on perusmallia ja, tadaa, uskaltauduin vihdoinkin käyttämään hakaneulaa Onnea-tekstin kiinnittämiseen. Jostain syystä minulla on kauhea kynnys hakaneulojen käyttämiseen scrapbook-sivuilla tai korteissa -- vaikka muiden käyttämänä ne näyttävät mielestäni kivoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti