sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kovin keltaista


Paperilohikäärme on päässyt kunnioitettavaan puolen vuoden ikään ja juhlisti sitä puolivuotishaasteella. Haasteen aiheena oli bingoruudukko. Minulle osui bingoruudukosta riviksi steampunk-itse tehty koriste-kimalle, ja niillä mennään. Tämä on siis osallistumiseni Paperilohikäärmeen haasteeseen.

Steampunk oli bingorivin hankalin: sitä edustaa tässä sivussa chipboard-ratas, joka on saanut päälleen gessoa ja sen jälkeen glimmer glaze -käsittelyn.


Itse tehtyjä koristeita on useita: vasemman reunan tähti on massasta tehty koriste, jonka olen napannut talteen joulukortista; farkkujen tasku on pieneksi jääneistä lasten farkuista itse tehty koriste ja lisäksi useita sivun koristeita on tavalla tai toisella tuunattu. Journaling-tarralaput ovat esimerkiksi saaneet pintaansa lisäväriä väriliiduista. Kimalletta löytyy mm. lehtien pinnasta.


Sivussa on - taas kerran - käytetty useampaa eri suihkeväriä, joiden lopputulosta on laimennettu gessolla ohuesti pyyhkimällä. Skräppääminen tuntuu kivalta kesälläkin! Ehkä kesä on kuitenkin vaikuttanut sivun väreihin, jotka ovat paljon keltaisemmat kuin yleensä...

Paljon menestystä Paperilohikäärmeelle!

5 kommenttia:

 1. Hei!

  En tiedä, oletko huomannut itse, mutta sinulla on erinomainen kyky tehdä kolmiuloitteisia kuvia. Tässäkin valokuvat ovat kuin jostain kaukaa tuleva salaisuus

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista sanoista :) Saila, en ole huomannut, mutta sen myönnän, että tykkään ainakin enemmän kolmiulotteisten sivujen tekemisestä kuin "litteiden" sivujen tekemisestä.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava leiska, wau. Tykkään mielettömästi sun tyylistä. Millaisessa kansiossa pidät tällaisia leiskoja, onko muovitaskussa?

  VastaaPoista
 4. Oi, anteeksi että Anittan kysymys on jäänyt kokonaan vastaamatta. Huomasin sen vasta nyt. Kiitos :). Kyllä, ihan normaalissa American Craftsin albumissa muovitaskussa. Toki albumiin mahtuu vähemmän leiskoja verrattuna "litteisiin sivuihin", mutta ihan hyvin säilyvät myös tällaiset runsaammat leiskat

  VastaaPoista