sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Ilman otsikkoa


Eilen oli kiva skräpätä Lehtipollon, Elinan ja Creomin seurassa. Tämä sivu on syntynyt jo aikaisemmin ja on asettelultaan kokeilu, joka tuntuu ihan toimivalta. Sivu on kokonaan ilman otsikkoa, ja oikeastaan myös ilman tekstiä. Minun on usein hankala lisätä sivuihin pieniä valokuvia, mutta nyt onnistuin ujuttamaan yhden paperikehyksiin. Samoin sotkin erilaisilla väreillä: värjäsin paperin taiteltuja reunuksia ja chipboard-kuvion glimmer glazella, taustaa chalk-musteilla ja suihkeväreillä ja niin edelleen.

Otin avuksi myös leivontatarvikkeet! Taustan vaaleansinisenturkoosi ristikkokuvio on tehty leipomiseen tarkoitetulla kuviontivälineellä rullaten. Leivontatarvikkeella rullaamiseen käytin Ingvild Bolmen chalk edger -mustetta. Siitä puheenollen: jos ette ole vielä huomanneet chalk edger -viikon arvontaa, vielä ehtii osallistua.


Rullauskokeilun lisäksi sivusta jäi mieleen gessolla käsittelemäni chipboard-kuviot, joihin glimmer glaze tarttui herkullisesti. Aurinkoista kesäkuun jatkoa!

1 kommentti:

  1. Ihan kuin kehyksissä olisi se, mitä kaukoputkesta näkyy! Herkullisen karamellisoitunut pinta noissa pahvikoristeissa, täytyy varmaan kokeilla itsekin. Kiva kun päivitit!

    VastaaPoista