sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Edelleen...


Skräppäämisessä minulle tärkeää on oman käden jälki. Tykkään kuvioiden leikkaamisesta; tässä sivussa itse leikkaamiani ovat yläreunan perhoset. Rento värienkäyttö tuntuu kivalta, samoin gessolla sekä väreillä leikkiminen. Gessoa on esimerkiksi ison punaisen kukan päällä ja vaaleansinistä maalia kirjaimissa.

Tämä sivu on yksi tuoreimmista, parin viikon takaisen inspiroitumisen lopputulos. Sivu syntyi nopeasti, yhdessä illassa, ja ilman sen kummempaa miettimistä. Sivua oli todella kiva tehdä.


Perustin tämän blogin aikoinaan, monta vuotta sitten, koska toivoin silloin skräppäämiseen sosiaalisempaa ulottuvuutta. Osallistuin paljon haasteisiin sekä tutustuin monta vuotta sitten blogin kautta kymmeniin muihin skräppäyksen harrastajiin ja yhdessä on sittemmin tehty monenlaista: seikkailtu yhdessä Belgiassa, Tukholmassa ja vaikka missä.

Välillä olen miettinyt bloggaamisen lopettamista, pitänyt taukoa... ja sittemmin pohtinut pitäisikö aloittaa kokonaan uusi blogi, aloittaa ikään kuin "puhtaalta pöydältä" eli sellaisella tahdilla ja sellaisella tyylillä, joka tällä hetkellä miellyttää. Vai jatkaa tätä samaa? Mitä mieltä olette?

Ja ennen kaikkea, mikä olisi hyvä nimi uudelle skräppäysblogilleni? Jos olisin nimen jo keksinyt, olisin uuden varmaan jo perustanut. Ehdotukset ovat tervetulleita! Linkitän sitten täältä uuteen, jos sellaisen perustan.

3 kommenttia:

 1. Ihana sivu! Minä äänestän tämän blogin jatkamista. Jos vaihtelua haluat, vaihda tausta :) Vaikka minusta sekin on hyvä :)

  VastaaPoista
 2. Sivu onkin kaunis, rento, juuri sen näköinen että tehdessä on ollut hauskaa.

  Laitan nimiasian hautumaan - kiva joka tapauksessa että johonkin blogiin joskus putkahtaa skräppäyksiäsi! Itsekin ajattelin jatkaa tänään alkanutta putkea jo ihan pian. :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva nähdä sinua täällä blogimaailamssa. Kaunis sivu, kukka on ihana ja kaikki näyttää pujahtaneen paikoilleen rennosti ja juuri sopivasti.

  Blogi/nimi asiaan minun on parempi olla ottamatta kantaa. Emmo -Arkeen ja juhlaan. :-)

  VastaaPoista