torstai 26. heinäkuuta 2012

Koskaan ei kannata sanoa "ei koskaan"


Olin jo ehtinyt päättää, että lopetan blogin pitämisen ja kertonutkin siitä skräppäysystäville. Toisin kuitenkin kävi, ainakin väliaikaisesti, sillä innostuin Skissedillan heinäkuun haasteesta ja päätin osallistua. En silti lupaa, että alan bloggaamaan ahkerasti, mutta ehkä saatan joskus -- puolen vuoden päästä? -- taas kirjoittaa jotain, kuka tietää. Skräppäys on edelleen yhtä rakas harrastus kuin aikaisemminkin.

Tässä sivussa on monia minulle tyypillisiä elementtejä: itse tehtyjä koristeita, saksien käyttöä sekä runsautta ja värejä. Punainen kehys on kuviopaperista leikattu. Olen ommellut sivuun vaaleanpunaisen ympyrän ja käsitellyt aakkostarroja tussilla. Journaling on suoraan valokuvaan tussilla kirjoitettu.


Pyöreän kranssin leikkasin itse ei-niin-mieluisasta kuviopaperista (samalla tavalla kuin esim. lumihiutaleita leikataan jouluisin ikkunaan). Käsittelin kranssin gessolla sekä Glimmer Glamilla ja Glimmer Glazella käsitelty. Olen jälkeen oikein tyytyväinen; siitä tuli tarpeeksi rouhea.


This is my contribution for Skissedilla's July challenge. I really liked the sketch, and created a few hand-made elements for my page. The green wreath was hand-cut by me (cut in the same way as cutting snowflakes for windows), and then I used gesso, Glimmer Glam and Glimmer Glaze to cover the patterned paper which I was not that fond of. Thank you for the inspiration!

23 kommenttia:

 1. Jee, kivaa nähdä sulta askarteluita täällä! :) Niin, ei pitäisi sanoa ei koskaan :P
  Kaunis, värikäs sivu ja voi miten ihana tuo kehys on! <3

  VastaaPoista
 2. Hieno hieno sivu! Itse juuri paistelin samanlaisia kukkia :)

  VastaaPoista
 3. What a playful and creative layout. Love the handmade elements and your use if joy colors.
  Thank you for playing with our summer sketch!
  Linda

  VastaaPoista
 4. Ihana! <3 Mä olin niiiiiiin iloinen, kun huomasin, että blogisi oli päivittynyt. Ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 5. usein olen blogiasi kurkkinut ja piiiitkästä aikaa tänään taas ja mukava oli huomata, että olet saanut mielettömän sivun aikaiseksi. aina ei oel inspis, blogin pitäminen voi tuntua rasitteelta, silti kiva, kun joskus jotain saa näytille :)

  VastaaPoista
 6. ihana eloisa sivu!! =)
  toivottavasti palaat blogimaailmaan pian, ihan on ollut ikävä... =)

  VastaaPoista
 7. Kiva kun bloggasit ja aivan ihana sivu, niin kivan värikäs

  VastaaPoista
 8. Yay! Minäkin hieraisin silmiäni kun näin että olit päivittänyt. Mukavaa!

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa takaisin blogailemaan, vaikka vähän harvemminkin :) Upea runsas ja värikäs sivu!

  VastaaPoista
 10. Ihana! Kuva sulautuu kivasti sivuun. Mukava nähdä sinua täälläkin :)

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtava sivu! Blogiin voi postailla satunnaisesti ihan hyvin, sillon kun sattuu nappaamaan. Itse olen viime aikoina tapellut templaattien kanssa, se ei niin hauska osuus blogin elvytyksessä.

  VastaaPoista
 12. Ihana nähdä blogissasi elämää! Sivu on kaunis niin kuin aina, värit on ihan mielettömät. Toivottavasti päivität ennen kuin on puoli vuotta taas kulunut :)

  VastaaPoista
 13. Hieno tuo kranssi! Ihanasti väriä ja elämää tässä leiskassa. Kiva kun postasit!

  VastaaPoista
 14. Upeaa värimaailmaa. Hienoa värinkäyttöä.

  VastaaPoista
 15. Kai huomasit tämän? :) http://skissedilla.blogspot.fi/2012/08/winners-of-skissedillas-summersketch.html

  VastaaPoista
 16. Kiitos kaikille kauniista sanoista. Ja Lehtipollo, kiitos, kyllä huomasin (kiitos Paperiliittimelle, joka laittoi viestin asiasta). Palkintokin näytti oikein ihanalta

  VastaaPoista
 17. Juu pitipä hieraista silmiä, kun huomasin päivityksen tässä blogissa. :)Oli kyllä kaikinpuolin mieluisa yllätys. Ja tosi hienon sivun olet tehnyt. Ihanaa värien käyttöä ja itsetehtyjä koristeita. Taattua Xingiä. :)

  VastaaPoista
 18. Congratulation! You are one of the winners at Skissedilla ! :) Please check he blog, and send us an email :) Brit

  VastaaPoista
 19. Oo! Nyt vasta huomasin, että blogiisi oli ilmaantunut päivitys! Mahtavaa! Tykkään erityisestik ranssista, se on upea. Ja onnea voitosta :)

  VastaaPoista
 20. olipa kiva huomata, että täällä blogissa taas tapahtuu. olen kyllä tykännyt käydä täällä aina :D! onnea myös voiton johdosta :D!

  VastaaPoista
 21. Oi kun hieno :) mahtavat värit!

  VastaaPoista