tiistai 1. helmikuuta 2011

Paperikeijun DT: paperin leikkelyä


Minun on tehnyt pitkän aikaa mieli koota paperinpalasista riikinkukkokoriste. Tässä sellainen nyt on: paperia, musta tussi, kohotarroja ja mustia siirtokuvia... Riikinkukon värimaailmasta ja Sassafrasin uutuuspapereista tulee minulle jostain syystä oma lapsuus mieleen. En tiedä miksi, ehkä se johtuu tummansinisistä kukista. Tuleeko kenellekään samanlaista assosiaatiota?


Sassafras Lassin uudet paperit ovat kerroksellisia ilman, että niissä on kerroksia. Ne siis näyttävät siltä kuin itse olisi roiskinut maalin kanssa, silpunnut kangasta ja paperia ja niin edelleen. Mietin kovasti, miten ne on tehty ja siksi oli kiinnostavaa katsoa Mix and Mend -sarjan suunnittelijan oma kuvaus paperien suunnitteluprosessista. Suosittelen näitä papereita varsinkin jos maalin roiskiminen ja kerrosten kokoaminen epäilyttää, vaikka jälki miellyttääkin! Näissä on kerroksellisuutta jo valmiiksi. Itse tykkään edelleen rypistellä ja silputa myös itse. Taustaperiin olen tarkoituksella taittanut pilven muotoisen pullistuman (kyllä, halusin sellaisen siihen..). Lisäsin myös valmiiden, paperissa jo valmiiksi olevien "kerrosten" väliin pari ihan oikeaa kerrosta. Ja riikinkukon siirtokuvat olen ensin kiinnittänyt kuviopaperiin ja sitten leikannut irti, jotta saa vielä enemmän kerroksellisuutta.Tarvikkeet Paperikeijusta:


Sassafras Lassin paperit Indie Girl Mellow (sivun kehykset), Mix and Mend free composition (taustapaperi, jossa valkoinen yläosa ja alhaalla "kerroksia"), Mix and Mend handmade hobnob (mm. "pitsikoristeet"), Indie Girl eclectic elegance (riikinkukkoon käytetyt paperit). Aakkostarrat Glitz, riikinkukon siirtokuvat: Glitzin mustat siirtokuvakiehkurat.

14 kommenttia:

 1. Tässä sivussa tykkään kaikesta: otsikosta, tarinoinnista, asettelusta, muotoon leikatusta kuvasta. Ja ennen kaikkea tykkään siitä, että sulla on jo pitkään tehnyt mieli koota paperinpaloista riikinkukkokoriste! Niin sinua! Mulla ei tulis mieleenkään tuommoinen jutska :)

  VastaaPoista
 2. Komea sivu ja aivan ihana riikinkukko!

  VastaaPoista
 3. mitä tähän nyt voisi sanoa.. minäkin niin pidän tässä ihan kaikesta! otsikko ja teksti on aivan ihanat <3

  VastaaPoista
 4. Wau, ihan uskomattoman upea toi riikinkukko ja koko sivu!

  VastaaPoista
 5. Tykkään tosi paljon riikinkukosta, samoin kaikesta muustakin minkä olet itse irrottanut tai kohottanut - sen tyyliset valmiit paperit mua ei oikein innosta.

  VastaaPoista
 6. Hienoja oivalluksia taas. Riikinkukko on kerrassaan upea! Ja pilvikohouma, vau.

  VastaaPoista
 7. Upea!! Itsekin olen haaveillut tekeväni jonkin ison koristeen leikatusta paperista. Tämä riikinkukkoteema toimii aivan loistavasti!
  Myös teksti on hieno, samoin kuin pienet, herkulliset yksityiskohdat.
  Juu, tykkään kovasti!!

  VastaaPoista
 8. Tuo riikinkukko on yksinkertaisesti upea!

  VastaaPoista
 9. Ihan mielettömän upea koko sivu ja riikinkukko toimii kauniina katseenvangitsijana:) Ja otsikointikin on huippu!

  VastaaPoista
 10. Wow, mikä riikinkukko!

  Koko sivu on niin <3

  VastaaPoista
 11. Olet kyllä tosi taitava saksien kanssa - riikinkukko on makee. Tässä taloudessa sakset on keittiötyöväline eli en kokeile niillä kahvipussin avaamista kummenpaa ;)

  VastaaPoista
 12. Riikinkukko on niin upea. Noi sassafrasin paperit ovat upeita, mutta en ole itse vielä osannut käyttää niitä mihinkään.. tai sit vaan raaskinut.

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana sivu!! Todella taidokasta:)

  VastaaPoista
 14. mahtavan upeaa, mulle tulee mieleen tuollainen mixed media art- tyyli, tykkään kovasti;-))m

  VastaaPoista