maanantai 20. syyskuuta 2010

Kaksi kirjaa etsii uutta kotia

Syyssiivouksen esimakua: kaksi kirjaa etsii uutta kotia. Molemmat liittyvät skräppäämiseen. Kirjat voi varata jättämällä kommentin. Voin tuoda kirjat johonkin lähiviikkojen tapahtumaan, esimerkiksi Vantaan askartelukirppikselle, tai lähettää postitse. Mahdolliset postikulut (4,3 e / kirja) määräytyvät kirjan painon perusteella.

Remember This -kirjan idea on antaa vinkkejä kronologisesti skräppääville. Miten tehdä esimerkiksi joka vuosi jouluun tai syntymäpäivään liittyvä sivu ilman, että toistaa itseään? Tämän linkin kautta pääsee selailemaan kirjan esimerkkisivuja. Hinta 7 euroa.

Pencil Lines -kirja pohjautuu samannimiseen haasteblogiin. Kirjassa on kullakin aukeamalla luonnos ja luonnoksen perusteella skräpättyjä sivuja. Kirjan esimerkkisivuja pääsee selailemaan täällä ja kirjasta kerrotaan lisää täällä. Tykkään luonnoksista ja kirjan scrapbook-sivuista, mutta kirja on hyvässä ja pahassa omakustanteen oloinen. Siinä on muutama kielioppi- ja taittovirhe ja kirjan reunat olivat jo saapuessaan hiukan nuhjuiset. Silti ihana kirja, ja kalliin hankintahinnan takia edelleen hiukan hintava, 14 e.

2 kommenttia:

  1. Mä olisin kiinnostunut ostamaan tuon Pencil Lines:in...

    VastaaPoista
  2. Mä haluasin ton Remember This -kirjan :) Laitan sulle mailia...

    t: Katja H

    VastaaPoista