torstai 22. heinäkuuta 2010

Skräppäystä ilman otsikkoa

Olen aina ollut sitä mieltä, että otsikko ja tarinointi ovat todella tärkeä osa skräppäystä. Joskus rikon omia sääntöjäni vastaan. Tämä sivu esimerkiksi on lähdössä lahjaksi (pahoittelut taas kasvojen sensuroinnista) ja en osannut päättää, kenen näkökulmasta teksti olisi pitänyt kirjoittaa, joten jätin sen kokonaan kirjoittamatta. Kuviopaperin teksti on toki tavallaan sivun otsikko ja teksti.

Puiset kehykset eivät oikeastaan ole kehys, vaan Fancy Pantsin kuviopaperi, jossa on vaaleat kehykset ja tumma tausta. Näitä olisi ehkä pitänyt hamstrata enemmän, mutta toisaalta saman paperin käyttö voi joskus kyllästyttää.

Leikin tässä sumeilematta sekä vanhoilla että ihan uusilla herkuilla. Teepannu on leikattu uudehkosta kuviopaperista, samoin nuket ja aurinkovarjo. Tekisi todella kovasti mieli skräpätä, mutta minulla on ollut vaikeuksia löytää rauhallista hetkeä ja paikkaa. Toivottavasti taas pian..

7 kommenttia:

 1. Voi, tää on tosi hieno. Muhun meni ihan täydestä noi kehykset. :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin luulin ihan että noi kehykset on oikeat :) Mutta ihana sivu, etkös leikellyt tuon teepannun silloin Skräpteekissä... sopii tähän tosi hienosti. Kiitos vielä kun vinkkasit silloin niistä Liisa-papereista, ne on tosi houkuttelevia, pitää jo alkaa odottelemaan jos niitä saisi tänne kotisuomeenkin :))

  VastaaPoista
 3. Tykkään tosi paljon kerroksellisuudesta boordeissa ja kuvioissa - ja niistä muutenkin, esim. teepannusta, aurinkovarjosta, "aalloista"...

  VastaaPoista
 4. Minäkin olin aivan varma, että kyseessä ovat oikeat kehykset. Varsinkin, kun kirjoitit sivun olevan lahja.
  Tykkään sivusta todella paljon. Ihanaa yksityiskohtien runsautta juuttuu ihailemaan!

  VastaaPoista
 5. Tää on todella kaunis! Uskomattoman ihana tunnelma tässä :)

  Oon muuten huomannu, että usein sun töitä katsoessa ensimmäinen sana, joka tulee mieleen on juurikin tuo kaunis ;)

  VastaaPoista
 6. Kehykset meni täydestä myös mulle :) Tykkään kovasti tän sivun hieman tummanpuhuvista mutta väreistä. Sivu on samalla sekä tumma että värikäs.

  VastaaPoista
 7. On aina ilo katsella tekemiäsi sivuja. Kaunis kivu! Teepannu näyttää tutulta =)

  VastaaPoista