torstai 24. kesäkuuta 2010

Kesä


Tällä viikolla oli ihana Leikkaa ja liimaa ja tänään pääsin purkamaan tapahtumassa jaetun, ylenpalttisen lahjakassin sisältöjä omaan askartelukaappiin. Tein kassin sisällöstä pari sivupakettia eli perästä kuuluu.. Myös tapahtuman tunnelma ja innostus kantavat eteenpäin.

Monen skräppääjän kanssa on pohdittu viime aikoina kortteilun ja skräppäämisen eroa: onko niillä eroa, mikä se on ja niin edelleen. Omat ajatukseni mahdollisen eron suhteen ovat jäsentymättömiä. Itse tehtyjen koristeiden väkertäminen on minulle mahtava rentoutumiskeino. Ehkä kortteilussa on jotain samaa? Skräppäys on kuitenkin enemmän oma juttuni ja skräppääjä kun olen, käytin tässä ulkomaille matkaavassa kortissakin valokuvia. Ne ovat valokuvien mukana tulevia pikkuruisia indeksikuvia. Pahoittelut taas sensuroinnista.

Korttiin pääsi Sannikan kauan sitten tekemä kukka, joka on hapollisen materiaalin takia odottanut nimenomaan korttia tai vastaavaa. Nurkan takana odottaa kesäloma ja vielä lähempänä on juhannus, joten olen toiveikas, että askarteluaikaakin löytyy. Jännittävää, ihanaa kesää jokaiselle!

9 kommenttia:

 1. iiihana!! tää on niin kiva, ja on kyllä ihan sun näkönen, on aakkostarraboordia, irtileikattuja koristeita ja muuta niin sun näköstä :) tosi nätti, toi lintu on ihana ♥
  ja kiitos seurasta toissapäivänä, oli muutenkin ihan mahtava koko leikkaa&liimaa :D

  VastaaPoista
 2. Hieno idea käyttää indeksikuvia kortteilussa! Kortti on muutenkin aivan ihana.

  VastaaPoista
 3. Suloinen kortti! En ole missään vaiheessa harkinnut korttiaskartelun aloittamista, mutta ehkä paras että en sano ei koskaan - tästä nimittäin tykkään kovasti. Ja kiva että kukkakin löysi paikkansa :-)

  VastaaPoista
 4. Todella ihana kortti! Oli mukava taas nähdä, vaikkakaan paljoa ei ehditty tällä kertaa juttelemaan :) Oikein mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 5. korttiin ei saa mahtumaan sitä mitä kokonaiseen sivuun väitän minä! vaikka aika hyvin oot kullä päässy melkein samaan. kivalta näyttää ja jatkoa odotellessa. Mukavaa lomaa ja skräppäilyä sekä mukavaa Juhannusta!

  VastaaPoista
 6. Suloinen kortti, kiva tapa käyttää pikkukuvia! Mulla on suurin osa tavaroista vielä paperikassissaan, otan siitä vähitellen käyttöön... Oli kiva nähdä taas - ja kiva kun toit Marienkin :)

  VastaaPoista
 7. Ehkä kortteilun ja skräppäilyn eron on tuumissa... Mä käytän kortteihin yleensä 6 tuumaa kun skräppäilijät useimmin 12 tuumaa ;)

  VastaaPoista
 8. ihanat pikkukuvat kortissa ja muutenkin kerrokset ja moniulotteisuus! minä luulen, että kortteilu/skräppäys eroaa myös paljon siinä, että skräppäys on usein itselle tehtyä, kortit toiselle (nyt voi miettiä, että olenko itsekkäämpi koska tykkään skräppäyksestä enemmän...). korttien kanssa voi jotenkin helpommin käyttää erilaisia leimatekniikoita, joista juuri nyt olen kiinnostunut. kummatkin ovat ihania harrastuksia, mutta sydämessäni olen varmaakin aina ja ikuisesti skräppääjä :).

  VastaaPoista
 9. Suloiset pikkukuvat! Sopivat tuohon mielettömän hyvin. Musta olisi kiva käyttää valokuvia useamminkin korteissa, mutta aina se jumittuu siihen ettei oikein ole valokuvia mitä käyttää tai mitkä sopisivat niihin. Ystävänpäiväkortteihin ynnä muihin niitä kyllä saa kivasti ujutettua. :)

  VastaaPoista