lauantai 3. huhtikuuta 2010

Mitä se nyt tekee?


Pääsiäisen kunniaksi ajattelin järjestää pika-arvonnan. Arvaa, mitä ylemmässä kuvassa on eli minkä isomman projektin osasta tämä lähikuva on? Vastausaikaa on sunnuntaihin klo 16 asti.

Arvanneiden kesken arvon sunnuntai-iltana pienen tarvikepaketin, johon kuuluu muutama leimasin ja koriste. Ja toki paljastan silloin myös, mistä valokuvassa on kyse.

14 kommenttia:

 1. Ei mitään hajua, mutta heitetään nyt jotain hatusta:
  Olisko tämä nyt joku uus säilytysjärjestelmä? Sellanen "taskusto" esim. kaapinoveen ja sinne taskuihin laitetaan kaikkea askartelukamaa?
  Tai olisko tämä sellanen joulukalenteri-tyylinen "taulu" seinälle josta lapset voi vetää esiin vaikka runoja?
  Tai sitten joku uus albumin muovitasku-juttu...
  Ääh, emmä tiiä :) No, ainakin oon mukana arvonnassa ;)

  Niin ja iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli ensin mieleen, että tää olis joku pidempitarinainen sivukokonaisuus, vaikkapa facebook-statuksia, vuoden tapahtumia tms.
  Myös joulukalenteri käväisi mielessä, mutta ehkäpä ajankohdan takia veikataan ennemmin pääsiäiskalenteria :D
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Sofia vaavi näyttäis ainakin olevan taustan kuvassa? Ja tosta kankaasta tulee mieleen puklurätti, ruokalappu vai oisko siinä tilkkutäkin ensimmäinen tilkku? mutta miksi se olisi taskussa, hmmm... jaa-a!!

  VastaaPoista
 4. olisko kyseessä jonkin sortin kalenteri? :) mielenkiinnolla odotan mitä kivaa oot tällä kertaa keksiny.

  VastaaPoista
 5. Mun arvaukseni on leiska, jonka taustakuvassa on prinsessanne vauvana ja sä oot tehnyt siihen ympärille tollaisia taskuja, joihin jokaiseen taittanut palan skräppipaperia joihin olet kirjoittanut elämänohjeita " pieno- kaisellesi " :)

  Terkuin, Katja H

  VastaaPoista
 6. Katja H:n arvaus on aika hyvä ja voisin kompata sitä, mutta yritän vielä keksiä muuta. Eli leiska kysymyksessä hänen syntymäpäiviltä tai muusta merkkipäivästä, ja lahjojen käärepapereita oot taitellu siihen taskuihin, ja paperin sisään kirjoittanut keneltä lahja oli ja mitä se oli.

  Saako heittää vielä toisen arvauksen? Toki tuli mieleen myös kuukauden kisa ja joku kangasviritys, mutta toi palkkokuviollinen ei näytä kankaalta vaan paperilta? Oot tulostanut lapsen kuvan kankaalle ja tehnyt siihen taskuja, johon laittanut muistoksi tilkkuja kankaista, joista olet tehnyt hänelle vaatteita.

  VastaaPoista
 7. Palkko??? Siis pilkku ja pallo on varmaan ollut yhtäaikaa hakusessa... ;oD

  VastaaPoista
 8. Veikkaan kirjettä vaaville tai vaavin vanhemmille. Osana korttia tai jotain suurempaa.

  VastaaPoista
 9. Arvaisin, että kyseessä on Inspiksen kuukauden kisaan jotain kangasviritelmää, koska ihan selkeesti kuvassa on kangastilkku ja se vois olla osana jotain isompaa kangasskräppiä ??

  VastaaPoista
 10. Joku tasku siinä selvästi on. Ja oiskos alla jotain digisivun kaltaista? Postimerkkireunaakin tuolla alanurkassa... Voisko tästä mitenkään saada mitään pääsiäisateriointiin liittyvää? Laik lautasliinarengas tai joku munan ympärille menevä härdelli jokaiselle perheenjäsenelle. Öö.

  VastaaPoista
 11. Sen tarkempaa on vaikea keksiä, kun että kyseessä on leiska, johon on tarkoitus kirjata ajatuksia ja tunteita--- joita varten on lappuja valmiina muovitaskusessa. Leiska voi käsitellä yhtä päivää, viikkoa tai vuosia, jonka ajalta ajatukset on tarkoitus kerätä...

  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 12. Tuohan on aivan selvästi ;) leiska, johon olet tehnyt muovitaskun, johon olet laittanut leiskan aiheeseen sopivan kangastilkun koristeeksi. Eikö...? ;)

  VastaaPoista
 13. tää on joku viikko / kuukausi elämässä juttu (toivottavasti). tai sitten sie sisustat jotain huonetta?

  VastaaPoista
 14. Hmph, mä mun mielestä jo kirjottelin arvaukseni mutta tais karata jonnekkin bittiavaruuteen.. Eli mulle tuli heti mieleen inspiksen kuukauden kisa, samalllailla kun Puuhapetenvaimokin niin veikkaan että olet tulostanut valokuvan kankaalle, ja sitten jotain kivoja pikkumuistoja oot taskuihin laittanu..? :D

  VastaaPoista