keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

Askartelukirppis Vantaalla 27.3.


Olen varannut puolikkaan pöydän lauantain askartelukirppikseltä. Tuon myytäväksi muutaman kuvioleikkurin, itselleni liian vaaleiksi osoittautuneet Glimmer Mist -sävyt (tummat jäävät omaan käyttöön), kuvansiirtonestettä, pienen Shape Boss -kohokuviointijutun ja aitoon kirppishenkeen 20 sentin, 50 sentin ja 1 euron hintaisia koristepusseja.


Ennakkomainoksena tiedoksi, että pöydänpuolikkaaltani löytyy myös blogittoman Mian täysin uusi Sizzixin aakkosstanssi, joka on samanlainen kuin tämä. Mian hintapyyntö on 45 euroa. Tilaa löytyy myös kahdelle skräppäyskirjalle, joista lisää Lehtipollon blogissa.

Kysymyksiä ja hintatiedusteluja valokuvan esineistä saa jättää. Yritän valokuvata myyntiin tulevat leimasimet huomenna, ja laitan ainakin osasta kuvat myös blogiin torstaina klo kahdeksan maissa illalla. Painavia juttuja ei kannata postittaa, kun kirppiskin on olemassa (jee! se on tosi hieno juttu), mutta leimasimet voin tarvittaessa myös lähettää, jos joku haluaa varata ja maksaa omansa jo ennen kirppistä. Lisää siis huomenna.

Kirppikseltä löytyy varmasti kaikkea kiinnostavaa. Lisätietoja kirppiksen järjestäjän eli Taavan
blogissa
.

5 kommenttia:

 1. Yritän tulla kyttikselle tänne blogiin, koska valitettavasti en itse kirppikseen pääse :(

  VastaaPoista
 2. Ja hei entä tuo lehtileikkuri, sellasta oon kärkkyny jo pitkään...?

  VastaaPoista
 3. Mä en nyt ymmärrä, joka toinen kommentti menee läpi ja joka toinen ei!?! No, olen nyt yrittänyt vaan kysyä että paljon tuon Marthan punchin hinta on? Tai tuo edellisessä kommentissa mainittu lehtileikkuri?

  VastaaPoista
 4. Harmi kun ei tullut puhetta näistä aikasemmin, oisin muuten pyytäny sua tuomaan ikaalisiin tuon sydänleikkurin. :) Mutta nyt postittaminen on tosiaan aika turhaa.

  VastaaPoista
 5. Riikka: :)

  Baula: harmi, mutta totta

  Ciili: lehtileikkurista ajattelin pyytää 2 euroa. Marthan kuviolävistin on kallein omista myytävistäni eli 12 e...

  VastaaPoista