torstai 4. helmikuuta 2010

Vastarannan kiiski


Pikaäänestyksen ja pohdiskelun jälkeen päädyin lopputulokseen aiemman sivun/sivujen suhteen. Vastanneista 10 kannatti koristeiden kanssa yhdistämistä, 1 ilman koristeita yhdistämistä ja 7 sivujen pitämistä erikseen. Lopulta heittäydyin vastarannan kiiskeksi eli toimin enemmistöä vastaan. Jätin sivut erilleen.Sannika osasi kertoa, että American Craftsin 6*12 tuumakoon muovitaskut ovat pystysuuntaan eli oikeastaan ei haittaa, että minulle ei ollut sellaisia. Ompelukoneen avulla jaoin yhden 12*12 tuumakoon muovitaskun kahtia. Ompelin muovitaskun keskeltä umpeen ja tein sormiveitsellä vasemmalle uuden aukon alemmalle taskulle. Ison muovitaskun aukkohan on ylhäällä, joten alaosaa ei pysty ompelun jälkeen käyttämään, jos ei tee uutta aukkoa alhaalle.


Tein myös koemielessä yhden vaakasuoran 12*6 tuumakoon yksittäisen taskun. Se on leikattu 12*12 tuumakoon muovitaskusta ja myös tehty ompelukoneen avulla. Rei'itys menee isoissa muovitaskuissa sillä tavalla, että sopivaa asettelua joutuu vaakasuoralle taskulle hetken etsimään. Muovitaskujen muokkaaminen on niin helppoa ja kivaa, että nyt on monenlaisia ideoita vireillä. Niistä lisää toivottavasti myöhemmin.

Kiitos jokaisella vastanneelle ideoista, ja arvonta on suoritettu. Sanna, lähetäthän osoitteesi niin ylimmän kuvan kukat ja lehdet matkaavat luoksesi!

6 kommenttia:

 1. Yay! :D

  Taskujen muokkaamisesta - olenkin miettinyt, voisiko taskuja ommella itse pienemmiksi tms. Olen leikannut 6x12 -taskuja teema-albumia varten tavallisista 12x12 -taskuista, ja ajattelin kokeilla mitä niistä ylimääräisiksi jääneistä puolikkaista voisi tehdä.

  VastaaPoista
 2. Voi ommella, se on helppoa ja nopeaa. Myös sivujen "lokeroiminen" onnistuu ja varmasti myös erilaiset muodot

  VastaaPoista
 3. Kyllä näyttää tosi kivalle noin erilläänkin! Ja minäkin oon just miettinyt eri kokoisten taskujen houkuttelevuutta, on nimittäin A4-kokoinen sivu viimeistelyä vaille valmis...

  VastaaPoista
 4. Ihanko totta, että voitin! Ihanaa (en koskaan ole vielä voittanut mitään missään). Nämä kukat pääsevät kunniapaikalle!!!
  Sanna:)

  VastaaPoista
 5. Sanna: toivottavasti kunniapaikka on scrapbook-sivussa. :) Lähetäthän sähköpostia, jotta tiedän, mihin osoitteeseen kukat lähtevät

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea! ;) Näppärästi tehty tuplamuovitasku, ja sivu näyttää juuri niin hyvältä kuin arvelinkin.

  VastaaPoista