sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Lahjaksi


Pyysin Elinarskulta lupaa skräpätä Sofia-neidin tuore valokuva. Sain luvan, ja tässä digimuodossa kaksi versiota samasta sivusta (digin iloja tuo mahdollisuus). Itse taidan tykätä vihreäreunaisesta enemmän, mutta vaaleanpunainen versio voisi olla aika kiva esimerkiksi avaimenperänä tai muuten minimuodossa. Katselin, että se voisi sopia tämän hoitolaukun kanssa, jos roikkuisi siinä ihan pienenä ja muovisen avaimenperän sisällä tai vaikka laminoituna.


Hoitolaukun tiirailu liittyi oikeastaan siihen, että yritin hahmottaa värimaailmaa. Kovin selkeitä vinkkejä en löytänyt eli Elinarsku, tarvittaessa voin vaihtaa kehyksen värit teille sopiviksi. Sekin on niitä digin hyviä puolia. :) Kiitos, kun sain skräpätä tämän kuvan!


Materiaalit: Lace and Roses Overlay Set / Lauren Bavin, Imagine Overlay Stack / Lauren Bavin, Magic Friendship Party page kit / Magical Reality Designs

10 kommenttia:

 1. voi apua! ihania molemmat! en osaa päättää. :) KIITOS!!! (sanaton olen nyt...)

  VastaaPoista
 2. hei, laitoin meiliä osoitteesta toistamiseen, olisko ensimmäinen mennyt junk-mailiin? toivottavasti nyt tulee perille?
  Sanna

  VastaaPoista
 3. Mielestäni noi molemmat kehykset sopii Sofia-neidille tosi hyvin. Noin söpö malli tekee kaikista sivuista söpöjä :) Oli kiva nähdä vilaukselta, vaikka juttua olisi riittänyt enemmänkin, maaliskuussa sitten lisää. Leimailutaivaan kuulumisia on nyt blogissa tarjolla pyynnöstä.

  VastaaPoista
 4. Ihania molemmat! Pöytäkoneen monitorilla tykkäsin ehkä enemmän ekasta, mutta tässä läppärillä tokasta - vai olenko itse vain nyt eri tunnelmissa? Digeily näyttää sujuvan erinomaisesti!

  VastaaPoista
 5. molemmat ovat tosi kauniita, ehkä tykkään kuitenkin vihreästä enemmän! ihanaa kun ilahdutat skräppäämällä lahjaksi :).

  VastaaPoista
 6. Olet jo kyllä edennyt paljon pidemmälle digimaailmaan kuin minä, sillä noi on hienoja molemmat, mutta vihreä miellyttää silmääni enemmän.

  Oli kiva pikaisesti nähdä! Leimailutaivaasta löytyi paljon nameja juttuja.

  VastaaPoista
 7. Äärettömän suloisia molemmat mutta tykkään erityisesti tuosta vihreästä :)

  Mäkin eilen kokeilin vähän skräpätä diginä mutta en nyt ainakaan heti ollut vakuuttunut, että olis mun makuun.. Hybridi vois olla sitten jo kokonaan toinen juttu :D

  VastaaPoista