torstai 14. tammikuuta 2010

Höpsö ihastus


Joskus askartelutarvikkeesta voi tykätä sen pakkauksen takia. Siltä minusta ainakin tuntuu, sillä olen ihastunut Scrapper's floss -paperinaruun. Sen pakkaus on hyvin samankaltainen kuin amerikkalaiset hammaslankapakkaukset. Nämä ovat mielestäni (paperinarun käyttömahdollisuuksien lisäksi) jo esineinä inspiroivan näköisiä..

Olen myös alkanut katsella sillä silmällä kylpyhuoneen kaapin sisältöä, ja pohtinut, voisiko loppuun käytetystä normaalista hammaslankapakkauksesta tehdä tee-se-itse -version tästä samasta tuotteesta eli rullata pestyn, tyhjän pakkauksen sisälle paperinarua. Valitettavasti suomalaiset hammaslankapakkaukset ainakin meidän kylpyhuoneessamme ovat liian pieniä ja eivät läpinäkyviä. Silti, kiinnostava ajatus. :)

4 kommenttia:

 1. Voi hitsi :D kaikkea sitä onkin! Saako tuota auottua yms. kuten tavallistakin paperinarua?

  VastaaPoista
 2. Ja minä kun inhoan tuota hammaslankapakkausta! Itse naru on loistavaa, mutta tuo pakkaus... >:-/ Minulla se naru ei pysy sen kelan ympärillä vaan lipsahtaa aina pois, jolloin koko systeemi jumittuu ja narua saa esiin vain, jos purkaa koko pakkauksen osiin. En tiedä kuinka monta kertaa olen kaivanut tuota narua esiin sormet verillä ja kiroillut.... Mutta hyvä, jos se muilla toimii! ;)

  VastaaPoista
 3. Ostin noita Leksandista Ruotsista... kun käytiin kesällä. Tykästyin itsekin, vaikka lopulta sitten vähän olen niitä käyttänyt. Pitäisi ottaa niskasta kiinni itseään ja käyttää enemmänb.

  VastaaPoista
 4. Marie: saa, mutta naru on ohutta eli avattunakin sen leveys on vain muutama milli, ehkä 3 mm.

  Milla: voi ei!! Minulla ei ole luiskahtanut, mutta voin kuvitella. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ei-toimiva pakkaus. Lupaan päivittää, jos törmään ongelmiin tämän kanssa myöhemmin, mutta toistaiseksi ok.

  VastaaPoista