sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Ihan muuten vaan


Joskus on kiva skräpätä ihan skräppäyksen ilosta, vaikka lopputulos ei olisikaan vuoden paras eikä yksikään haaste odota. Tällä kertaa halusin oikeastaan lähinnä hyödyntää puolikkaan arkillisen muotoonleikattuja perhosia ja sotkea vähän akryylimaalin ja siirtokuvien kanssa.Ihan tarkoituksella laitoin aiemmin tekemäni kangaskoristeen väärinpäin, vaikka haaraniitin tausta näkyykin (se näytti kivalta noin..) ja olin liian laiska ottamaan ompelukonetta esiin. Siksi sivussa on käsin piirrettyjä linjoja niissä kohdissa, jotka olisin ommellut, jos olisin jaksanut.


Mukavaa ja rentouttavaa joululoman jatkoa ja uuden skräppäysvuoden alkua! Aina ei ole pakko onnistua, vaan voi vain leikkiä ihanilla tarvikkeilla.


Tarvikkeet:

Taustakartonki Bazzill. Perhoset K & Company (Amy Butler Lotus Butterflies), "tekstiperhonen" Jenni Bowlin kuten myös valkoinen koristenappi. Aakkostarrat American Crafts. Sinertävän vihreät siirtokuvat Hambly Studios. Kangaspäällysteiset koristeet itse tehtyjä. Hyödynnetty myös punaista kimalleliimaa ja vaaleanpunaista akryylimaalia.

4 kommenttia:

 1. Ihana! Kuva on todella hurmaava ja koristukset tukee kivasti kuvan tunnelmaa. Hienoa "muuten vaan skräppäystä" :)

  VastaaPoista
 2. Tuttu tarina :) minne katoavat pienet pulleat jalat, ja pienet pulleat etusormet joilla tutkitaan kaikkea lattialta vajaan metrin korkeuteen?

  Olisipa ihanaa skräpätä ihan muuten vaan. En ehdi enää haasteisiinkaan nykyään, mutta haaveilen tammikuuksi "sivu päivässä" -haasteesta ihan itselleni iloksi. Saapa nähdä...

  VastaaPoista
 3. Onpa iloinen ja raikas sivu, tosi kiva!

  Itselläni muuten lempisivut ovat niitä, mitä olen skräpännyt ilman mitään haasteita, ja siksi osallistun haasteeseen vain kun haaste tuntuu luontevalta ja hyödylliseltä.

  VastaaPoista
 4. Hurmaava kerrassaan! Valokuva ja perhoset sopivat ihanasti yhteen, pieni tyttöhän on kuin yksi perhonen sivuun lisää :)

  VastaaPoista