lauantai 19. joulukuuta 2009

Hybridiskräppäyksen alkeita


Olen viime aikoina puuhaillut hybridi- ja digiprojektien parissa, joista tässä ensimmäinen. Tässä on hyödynnetty Digital Scrapbook Placen ilmaista sivupohjaa. En itse printtaa valokuvia, vaan teetän ne eli yksi avainkysymys minulle oli, miten hybridi-/digisivujen teettäminen onnistuu. Olenko tyytyväinen hintaan, onko laatu ok... Tämän teetin tuumakoossa 6*6 ja hinnaksi tuli 70 senttiä. Sivu ei rajautunut ärsyttävästi ja värit toimivat hyvin. Hybridi-/digiskräppäystä on siis luvassa myös myöhemmin.


En missään nimessä ole kokonaan siirtymässä tietokoneavusteiseen skräppäykseen, mutta se on kivaa vaihtelua. Varsinkin lahja-albumien suhteen digiskräppäys kiehtoo, koska samaa albumia voi teettää niin monelle kuin haluaa. Lehtipollo on kärsivällisesti opastanut ensiaskeleitani ja hänen blogissaan on hyvin linkkejä hybridi- ja digiskräppäyksestä kiinnostuneille.


Tarvikkeet:

Tausta Black Elegance / Lauren Bavin (Digital Scrapbook Place freebie). Otsikko läpinäkyvää Dymonauhaa. Koristeet Prima, K & Company (valkoiset tarrat), Sassafras Lass (haaraniitit) ja itse tehtyjä (vihreä kukka ja osa kellertävästä kukasta).

5 kommenttia:

 1. Maukas! Tää on kyllä hienoimpia hybridisivuja mitä oon nähny<3

  VastaaPoista
 2. Hieno on sivu ja mikä määrä kaikkea pientä ja ihanaa yksityiskohtaa!!! Ja helpottavaa kuitenkin kuulla, ettet ole hylkäämässä paperia! =)

  VastaaPoista
 3. Kivan tummasävyistä, ihan erinäköistä. Mutta tosiaan vaihtelu on kivaa :) Koristeiden yksityiskohdat ovat kyllä upeita <3

  VastaaPoista
 4. Ihana! Kivasti kauniita kolmiulotteisia koristeita päällä. Hyvää joulua!

  VastaaPoista