perjantai 11. syyskuuta 2009

Vai yksinkertaista?!

Tällä kertaa aikataulut suosivat ja olin nopea; Inspiroidu-haaste pyysi yksinkertaista ja yksinkertaista tuli. Siis huom. omassa mittakaavassani yksinkertaista, yleensähän olen melko runsaan scrapbooking-tyylin ystävä :) Ilman tekstiä en kuitenkaan pystynyt skräppäämään, sillä en saanut kaikkea oleellista mahtumaan otsikkoon. Onneksi tämä pysyy silti haasteen rajoissa ja taas kerran: onpa ihanaa, että haasteita on olemassa! Tällaistakaan sivua en olisi koskaan skräpännyt ilman haastetta, vaikka lopputulos onkin mieluinen ja ihan "minua".


Tavallaan tämän sivun tekstikin on Inspiroidu-blogin inspiroima. Jokin aikaa sitten "En ole koskaan..." -haasteessa minut yllätti se, miten monissa sivuissa luki "En ole koskaan äänestänyt". Sivun valokuvan olen ottanut jo aikaisemmin ja aikonut skräpätä aiheesta. Tekstin näkökulma vain hiukan muuttui. Tämä kuuluu sarjaan "Mitä toivoisin tyttäreni oppivan minulta".


Tarvikkeet:
Taustapaperi Basic Grey (Pheobe: Sausalito), valokuvan "kehykset" Making Memoriesin journalinglehtiöstä. Siirtokuvat Pink Paislee, siirtokuva-aakkoset Heidi Grace. American Craftsin aakkostarrat päällystetty itse kuviopaperilla. Valkoinen itse tehty kukka kreppipaperista rypistetty. Tekstipalkki Jenni Bowlin. Käytetty myös mm. vihreää ja vaaleanvihreää liituväriä sekä eri värisiä tusseja.

14 kommenttia:

 1. Se on TOSI hieno!!! minä ainakin tykkään kovasti.. no, eipä ole kyllä ihmekään koska itse niin tykkään simppelistä :)

  VastaaPoista
 2. Laura: kiitos! :) Itsekin tykkään tosi paljon myös pelkistetyistä sivuista (esim. Lauran tyylistä hurjan paljon ;), mutta itse tykkään yleensä tehdä runsaampia. Tämä oli kivaa vaihtelua

  VastaaPoista
 3. Vau, tämä on upea. Sanomakin on mahtava. Ihanaa muuten, kun skräppäät tyttärellesi. Oli muuten ihana nähdä sulta tällainen ei-niin-runsas sivu.

  VastaaPoista
 4. muhun kyllä kolahti. kauneudellaan ja ajatuksellaankin.

  VastaaPoista
 5. siis yksinkertaisesti: vau! tämä on upea! valokuva on mieletön, harmaasävyisellä taustalla pieni tyttö vaaleanpunaisine vaatteineen. sivun asettelu ja pienet koristeet tosi hyvät. tää on kyllä yks mun suosikeista nyt sun tuotannossa! vaikka tämä on yksinkertaisempi, niin ihan kuin itsekin sanoit - ihan sua silti!

  VastaaPoista
 6. Upea! Kaikin puolin harkittu ja ihana, tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 7. Tää on ihana! Osaat kyllä myös tän simppelimmän tyylin. Kivat nuo päällystetyt kirjaimet

  VastaaPoista
 8. Siis tää on jotain todella upeeta! Tykkään ihan hirmuisesti! Kaikki on kohdallaan, varsinkin viesti pienelle ihmiselle... Ja se tästä ehkä tekeekin niin sua..

  VastaaPoista
 9. Ihana. Tykkään kaikenkaikkiaan tyylistäsi skräpätä ja aina välillä käyn katsomassa koristeita mitä olet tehnyt.

  VastaaPoista
 10. Yksinkertaista, mutta hyvin kaunista

  VastaaPoista
 11. Upea! Sekä ajatus sivussa että toteutus. Ihanaa herkkua pinkkiä <3

  VastaaPoista