maanantai 14. syyskuuta 2009

Jo toinen


Inspiroidu-haasteen tällä viikolla vaatima yksinkertainen tyyli taisi jäädä päälle, sillä tein jo toisen sivun tavallista selkeämmällä, pelkistetyllä tyylillä (ja silti tykkään ;). Tämä on Lauran haasteeseen.

Sivun aihe on se, miten pienet tytöt voivat joskus olla "niin rouvia". Tai ehkä se on vain ikä, en tiedä. Haluaisin silti sateenvarjoni joskus takaisin ilman kiivasta keskustelua. Sivu syntyi todella nopeasti eli noin 20 minuutissa. Normaalisti yhteen sivuun kuluu enemmän kuin 20 minuuttia: ehkä tunnista noin kolmeen. Tarkkaa aikaa on todella vaikea arvioida, sillä saatan valikoida tarvikkeita yhtenä päivänä, jatkaa hiukan seuraavana päivänä ja tehdä sivun loppuun myöhemmin. Nyt aikaa kului ennätysvähän.


Kokeilin Ninarskun testaamaa teellä värjäämistä. Värjäsin valkoista kreppipaperia, josta tein tuon pyöreän kukan. Todella mukavan hennon sävyn teellä saa aikaiseksi, tätä täytyy tehdä toistekin, mutta varoituksen sana: kuivuminen on erittäin, erittäin hidasta.


Tarvikkeet:

Punainen taustapaperi Core'dination, vaalea paperi sekä vihreä tarra Basic Grey. Aakkostarrat Doodlebug ja American Crafts. Pahvinapit Jenni Bowlin, alareunan leimasin Autumn Leaves. Kreppipaperikukka itse tehty. Käytetty myös useamman sävyistä mustetta.

14 kommenttia:

 1. Hän puhuu niin kaunista kirjakieltä :) Herkullisen värinen leiska ja söpöt koristeet!

  VastaaPoista
 2. Hieno! Teksti on ihan hellyttävä, kuva symppis, ja tykkään älyttömästi noista suorista linjoista :-) Sinulle sopii simppeli.

  VastaaPoista
 3. Hihih, tarinointi on taas niin ihana! Minäkin tykkään näistä sun simppeleistä kovasti. Kivasti tuo vihreä koriste tuo väriä leiskaan.

  VastaaPoista
 4. Vaikka onkin simppeli, niin silti ihan sinua! Tosi nätti sivu, kuva on kiva ja tarinointi ihana!

  VastaaPoista
 5. Tää on kyllä taas todellinen helmi! =) Ja 20 minuuttia!? Kuva on hellyttävä, itse tehty kukka taidokas ja vihreä koriste tuo juuri sopivasti potkua hempeisiin väreihin...

  VastaaPoista
 6. Kiitos kauniista sanoista :) Edelleen hämmentää, kuinka nopeaa tämän tekeminen oli

  VastaaPoista
 7. suuuperihana!!! tuo kuva on kyllä suloinen.. minäkin haluan tuollaisen sateenvarjon! :) Aina vähän hihityttää kun näen tuon otsikon :).

  VastaaPoista
 8. Kyllä tästä sinut tunnistaa oitis! Kivaa, että olit kokeillut teevärjäystä, ja se kuivuminen on todellakin tuskaisen hidasta. Mä tykkään tosta, kuinka tuo vihreä koriste tuo tähän sivuun väriä ja eloa, ja mahdottoman ihanasta tekstistä.

  VastaaPoista
 9. ihania lausahduksia! ja ihana sivu taas. tykkään valokuvan kuvakulmasta - ei aina tarvitse näkyä kuvattavan kasvoja. ja kuten muutkin ovat sanoneet, tuo vihreä tuo hauskaa eloa ja kontrastia sivuun.

  VastaaPoista
 10. Todella onnistunut sivu! Ja tekstit ovat todellisia helmiä. Tulee niin mieleen meillä tytön kanssa käydyt sateenvarjokeskustelut viime kesänä. Tykkään - jälleen kerran.

  VastaaPoista
 11. Onpa ihana! Elefanttipilvi pisti hymyilemään :)

  VastaaPoista
 12. Ihanan yksinkertainen sivu ja niin kuin monet ovat jo sanoneet, tuo vihreä mukavasti piristää. Pidä tästä

  VastaaPoista
 13. Kaikki kai jo sanottu ennen mua; siis yksinkertaisesti kaunis sivu!

  VastaaPoista
 14. Voi miten ihana <3 Tarinointi on tosi söpö ja sivu kauniin harmoninen ja simppeliys toimii :) Ihana teellä värjätty kukkanen ja toi vihreä koriste!

  VastaaPoista