perjantai 10. heinäkuuta 2009

Journalinglappuvaihdon satoa


Eilen pakkasin kaikkien journalinglappuvaihtoon osallistuneiden kirjekuoret. Toivottavasti mahdollisimman moni kuori on jo päässyt perille, enkä pilaa kenenkään yllätystä. Tämä oli kiva vaihto, voisi kokeilla joskus uudestaankin!


Ylhäältä ja vasemmalta päin rivi kerrallaan: ylhäällä vasemmalla itse lähettämäni journalinglaput, vieressä Pia K:n. Toiseksi ylimmällä rivillä vasemmalla Hempan, oikealla Emilian. Keskellä, rivien välissä Pinjamin journalinglaput, ja alarivissä vasemmalla Päivin,
oikealla Manssun. Toivottavasti menivät kaikki oikein. :)

Tajusin paketessani, että ei kannata lähettää kullekin heidän itse lähettämiään journalinglappuja (se olisi tylsää), joten kaikilla on 12 erilaista plus kaksi "yllätyslappua", yhteensä 14 jokaisella. Kiitos vaihdosta!

Pidän pienen blogi- ja askartelutauon ja palailen taas noin viikon päästä. Jotain kyllä taidan ajastaa siksi ajaksi, joten blogi ei ihan täysin hiljene.

3 kommenttia:

 1. Hei, kysyisin yhdestä kirjasta, minkä olet maininnut täälläkin, se laura childsin photo finished, tiedätkö, mistä saisin tilattua koko sarjan itselleni, tai kuinka monta osaa sarjassa on? Olisiko vielä mahdollista lainata kirjaa sinulta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiva vaihto oli, posti tuli tänään!

  VastaaPoista
 3. Oona: loman takia vastaus tulee myöhässä, mutta tässä. Tältä sivulta näet kaikki sarjaan kuuluvat kirjat: http://www.laurachilds.com/scrapbookmys.html, minulla ei valitettavasti ole tuota yhtä kirjaa enää itsellä.
  Netin kautta varmasti pystyy tilaamaan (esim. Amazon, Suomessa AdLibris tms.), kannattaa vertailla hintoja

  VastaaPoista