sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Haasteellinen nappeja


Tämän viikon Inspiroidu-haaste oli erittäin tervetullut, sillä olen varsin laiska käyttämään nappeja koristeena ja ne meinaavat helposti jäädä kaapin pohjalle.

Omasta sivustani tuli aika kotikutoisen näköinen: aakkostarrat ovat tarkoituksella vinksin vonksin ja sivuun on käytetty ainakin viittä eriväristä mustetta. Nimet ja kasvot on taas perinteiseen tyyliin sensuroitu. Lopputulos on ehkä liiankin resuinen, mutta tulipa ainakin kokeiltua jotain uutta eli tuota nappireunusta! Ja 12*12 tuumakoko ei ole enää harvinaisuus.


Tarvikkeet:

Autokuvioinen taustapaperi Cosmo Cricket, vihreä kukkapaperi ja valkoinen paperi Bazzill, kellertävä paperisuikale Basic Grey. Aakkostarrat Adornit ja American Crafts. Napit sieltä täältä, pieni autokoriste itse tehty. Sivuun käytetty ainakin viittä eri väristä mustetta ja Glossy Accents -koholakkaa.

10 kommenttia:

 1. Tosi mukavasti erilaisia nappeja, jämptisti ympyrässä mutta sitten kuitenkin ympyrä vähän auki. Juu ei, hyvä otsikko!

  VastaaPoista
 2. Ihanat värit, kukkamuoto on kiva ja nappireunus ihastuttava! Taas kivoja ideoita skräpistettäväksi... Ja tuo otsikko, ihana!

  VastaaPoista
 3. kiva reunus tosiaan. Mekin joitain kuukausia sitten matkustettiin Rillin pyynnöistä junalla. (junassa oli ollut viimeksi vauvana) Kyllä oli pienestä tilasta paljon iloa ja hyviä muistoja.

  VastaaPoista
 4. Tosi hauska nappireunus - ja viehätti erityisesti se, että se jäi vähän auki. Ja täytyy toistaa muita: otsikko on mainio!

  VastaaPoista
 5. Iloinen sivu, ja vaikkei se ole ihan sun normaalia tyyliäsi, sieltä pilkahtelee jotakin aivan täysin xingmäistä - taitaa olla nuo leimavärikohdat, kukaan muu ei käytä leimaväriä juuri noin :)

  VastaaPoista
 6. Toi ympyrä on tosi ihana, kiva oli oikein tarkastella millaisia kaikenlaisia nappeja siinä on. Tykkäsin kovasti, toi kukkakehyskin on hurjan ihana, sopii aiheeseen.

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva idea laittaa napit ympyrän muotoon ja kukkakehyksestä tykkään kovasti! Hieno!

  VastaaPoista
 8. Onpas hauska sivu. Paljon värejä ja kuvioita, mutta silti tasapainoinen ja tyylikäs :) Hieno kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 9. Mä tykkään kokonaisuudesta kovasti. Nappeja olisi mukava päästä tutkailemaan tarkemminkin, ne tuo mukavasti elävyyttä sivuun. Tästä tulee jotenkin hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista