lauantai 9. toukokuuta 2009

Tarpeeksi yksiväristä?


Joskus on kiva leikkiä erilaisilla musteilla. Tässä sivussa on reunat ja monia yksityiskohtia sekä aakkostarrat käsitelty rusehtavalla musteella. Tekstipalkkia ja metallista avainkoristetta vanhensin tekstin kirjoittamisen jälkeen valkoisella musteella. Juu, ja leikin kullanvärisellä Glimmer Mist -sumutteella, jolla värjäsin kaksi alunperin valkoista pientä kukkaa sekä valkoisen muotoonleikatun paperikiehkuran.


Sivu liittyy nukkekurssiin, jolla olin vähän aikaa sitten. Se oli jännittävä ja uusi kokemus. Otin paljon valokuvia, joten skräppään kurssiin liittyvistä asioista varmasti myöhemminkin.

Tämä sivu alkoi oikeastaan Inspiroidu-blogin uuden haasteen innoittamana. Siinä kehotettiin vain yhden värin käyttöön scrapbook-sivulla. Innostuin tavalla, joka ei ollut ihan haasteen mukainen: tässä on vaaleanruskean lisäksi hitunen keltaista, oranssia ja vaaleanpunaista. En siis linkitä tätä Inspiroidu-blogiin, vaikka inspiroiduinkin.


Tarvikkeet:
Suurin osa papereista, tekstipalkki ja kukan alla oleva muovikoriste Making Memories. Aakkostarrat American Crafts, helmikoriste, oranssi kasvikoriste ja iso kukka Priman. Kaksi pientä kukkaa Heinikasta. Valkoinen paperikiehkura Bazzill, pahvikyltti K & Company. Avainkoriste saatu vaihdossa. "Timantit", villalanka ja monivärinen lanka sekä haaraniitti ja paperista leikattu kukka oman askartelukaapin uumenista. Käytetty runsaasti useamman väristä mustetta, valkoista kynää ja kullanväristä suihketta.

7 kommenttia:

 1. Ihanan herkkä sivu. Hyvä idea tuo musteen laittaminen kirjaimiin, täytynee testata joskus. Ja ihana tuo koristerykelmä!

  VastaaPoista
 2. Oi kun on kaunis! Tykkään aivan valtavasti, tästä tuli nyt mun suosikki sun tekemistä :)

  VastaaPoista
 3. tää on munkin suosikki nyt! aivan ihana!!! tykkään tosi paljon tuosta koristerykelmästä!
  ja kiitos kirjastoideasta, täytyykin käydä kysäisemässä samalla kun muutenki käyn siellä. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan romanttinen ja vintagehenkinen sivu! Tuo "koristerypäs" tuossa alakulmassa on aivan mieletön. Yksi suosikkini sun tekemistä ehdottomasti.

  VastaaPoista
 5. Kauniin "väritön" sivu, vaikkei olekaan väritön... Minäkin ihastelin alareunan asetelmaa pitkään ja tarkasti. Kaunista, hurjan kaunista.

  VastaaPoista
 6. Niinpä on - siis kaunista ja herkkää ja vanhanaikaishenkistä. Taitaapa olla minunkin suosikkini sivuistasi!

  VastaaPoista
 7. Kerrassaan upea. Yksi hienoimmista sivuistasi ehdottomasti. Tuo valokuva ja kaikki materiaalit ovat aivan mielettömän upeita, ihania yksityiskohtia, mm. tuo avain ja nauha ja kiemurat. Niin herkkää, kaunista ja vanhanajan henkeä, oih!

  VastaaPoista