maanantai 18. toukokuuta 2009

Skräppäystä lahjaksi


Olen jo pitkään suunnitellut tulitikkuaskin ottamista skräppäyskäyttöön. Nyt vihdoinkin onnistuin. Tulitikkuaskista saa hienon minikehyksen eli sen sisäosa toimii ihan sellaisenaankin.

Koristelin kuitenkin myös kannen. Tämä on lahja ihmiselle, joka ei halua pitää läheisten kuvia esillä työpöydän reunalla, mutta kuitenkin haluaa joskus katsoa niitä -- myös töissä. Kuvan saa esille avaamalla tulitikkulaatikon. Pahoitteluni taas valokuvan osittaisesta sensuroinnista, valokuva on tarrakuva.


Tarvikkeet:

Kolmea erilaista Jenni Bowlinin paperia, kannen puun valmistajan olen autuaasti unohtanut. Haaraniitti, siirtokuva ja Bazzillin tylli oman askartelukaapin uumenista. Robin's Nestit saatut Lehtipollolta vaihdossa. Käytetty ahkerasti myös rusehtavaa mustetta ja decoupage-lakkaa paperien kiinnittämiseen. Tällaisiin pieniin projekteihin decoupage-lakka sopii hyvin, sillä sen avulla saa papereille myös läpinäkyvän, ohuen suojaavan kerroksen.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Kauniisti koristeltu noinkin pieni pinta-ala ja tuo tylli kyllä kruunaa kaiken. Tykkäilen kovasti :)

  Mun oli joskus tarkoitus tehdä tikkuaskista kotelo haitarimalliselle minialbumille mutta tekemättähän tuo on vieläkin :D

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana! Kirjalla ei mitään kiirettä, kesäkuun 1. viikon olen poissa eli silloin ei kannata yrittää palauttaa, mutta sen jälkeen käy taas milloin vaan.

  VastaaPoista
 3. Onpa soma! Hauska idea ja tosi kauniit koristelut :)

  VastaaPoista
 4. Siis niin ihana! Ajattelin jo jättää väliin tämän viikon haasteen, mutta tuon kokoluokan työn voisinkin ehtiä väsätä... Idea ja toteutus kertakaikkiaan hurmaavat!

  VastaaPoista
 5. Itsekin joskus askartelin paljonkin tulitikkuaskeihin ja karkkia tms sisälle. Tää on todella suloinen ja ihanat värit!

  VastaaPoista