perjantai 6. maaliskuuta 2009

Toisenlainen lusikka


Terveisiä muuttolaatikoiden keskeltä. Vapaata pöytäpintaa ei ole niin paljon, että pystyisin askartelemaan. En juuri nyt jaksaisikaan; kaikki voimat ovat menneet pakkaamiseen ja purkamiseen.

Tässä kuitenkin väläys esineestä, joka ei ole enää minulla. Tämä oli lahja minulle tärkeälle ihmiselle. Olisin oikeastaan voinut otsikoida "skräppäsin lusikan". :) Meille on päätynyt paljon huonokuntoisia lusikoita, joissa on vieraat nimikirjaimet. Innostuin tekemään yhdestä lusikasta koristeen. Melkein hajotin Crop-a-dile -työkaluni, kun tein lusikkaan ylimääräisen reiän (onnistui kuitenkin!). Pora olisi varmasti ollut turvallisempi vaihtoehto.

Nauhan lisäksi lusikkaan on käytetty "timantti", tussilla käsiteltyä kuviopaperia, vihreää rautalankaa ja useita kukkia. Valokuvan kiinnitin Glossy Accents -koholakalla.

Lusikan kupera muoto vaati hiukan näpertämistä kuviopaperin ja valokuvan kiinnittämisen suhteen. Kannattaa silti kokeilla "minikoossa" skräppäämistä.

5 kommenttia:

 1. Vautsi! Sun tyylin tunnistaa tästä vaikka onkin näin mini :) ihana!

  VastaaPoista
 2. Jälleen ihan mielettömän kiva ja omaperäinen idea (ja kuten pikkuhelistinkin totesi, sun tyylin kyllä tunnistaa)! Ja hei, onnea uuteen kotiin! Toivottavasti saat askartelukamppeet pian järjesteltyä liukuovikomeroon (oletko jo keksinyt hyvät säilytysratkaisut?).

  VastaaPoista
 3. Kiva idea! Kärsiikö valokuva, ts. onko sitä vaikeaa laittaa niin ettei kuvan pinta ala liueta kemikaaleihin? Haluaisin tehdä valokuvapyykkipoikia, mutta jännitän juuri tuota kuvien liukenemista jos alkaa läträtä liiman ja decoupagelakan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kauniista sanoista. :)

  Olen keksinyt tavan järjestää, mutta sen toteuttamiseen menee vielä tovi. Toivottavasti ei kuitenkaan kovin kauan enää..

  Marie: Glossy Accents -koholakka sopii valokuville, ei tuhoa niitä mitenkään. Decoupagelakka mielestäni "rypistää" joskus valokuvia eli jos ei halua sellaista efektiä, Glossy Accents on turvallisempi. :) Tai miten olisi halvempi vaihtoehto eli värikopio valokuvasta ja sitten decoupagelakkaa päälle?

  VastaaPoista
 5. Onpas söpö! Kylläpä olet kekseliäs. Ja onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista